Italia, Goito
... la 35%, acid citric la 100 g/l, acid lactic la 5%, hidroxid de potasiu la 3% și 20%, hipoclorit de sodiu la 0,3 g/l, apă sărată la 20 g/l. Etanșarea hidroizolantă a rosturilor de dilatare, inclusiv a celor mari, supuse unor mișcări de lucru considerabile, și a rosturilor și fisurilor naturale, de asemenea în condiții de contracție hidraulică, în tuneluri, silozuri, rezervoare, piscine, subsoluri...
Italia, Capo D'orlando
... înflorească și să fructifice între mai și septembrie. EFECTE BENEFICE Proprietățile lămâii verdello sunt multiple: De exemplu, începerea zilei cu un suc de lămâie aduce beneficii excelente, conține cantități semnificative de vitamina C, are puține calorii (aproximativ 29 kcal la 100 de grame) și este aproape complet lipsită de grăsimi. Proprietățile nutriționale sunt: Acid citric, Vitamina C, Potasiu, Beta-caroten, Luteină și zeaxantină, Criptoxantină, Limonen, Pinene.
Italia, piano di sorrento (na)
...Mandarino Miyagawa este un citrice fără semințe cu un gust dulce-acrișor, născut din încrucișarea dintre un grapefruit și un mandarin. Acest fruct se distinge prin coaja sa subțire, între verde acid și galben, și dimensiuni similare cu cele ale mandarinei comune. Pulpa este suculentă și lipsită de semințe, făcându-l ideal pentru consumul proaspăt. Miyagawa este bogat în vitamina C, potasiu...
Italia, Milano
...Fettuccinele sunt răspunsul pastei uscate la tagliatelle, mai plate și mai scurte. Această versiune "verde" cu făină de mazăre este o sursă de proteine și vitamine (în special A și E, dar și B1, B2, B9, C, K și acid folic). Mazărea verde conține diferite săruri minerale (potasiu, fier, fosfor, calciu, magneziu, sulf, sodiu și zinc) și are un conținut scăzut de grăsimi. De asemenea, este bogată în fibre solubile, amidonuri și zaharuri, fiind un aliment ideal pentru corpul nostru.
Italia, Rivoli
... intens fructat. O sos care unește două alimente cu adevărat speciale, două superalimente: sfecla este bogată în vitaminele din grupul B, acid folic și antioxidanți; oțetul de rodie, care poate reduce grăsimea la persoanele obeze, are o cantitate mare de potasiu, benefic pentru reglarea tensiunii arteriale și a activității cardiace. Se folosește ca un ketchup obișnuit în preparate din carne, în special albă, brânzeturi cu pastă moale, legume, seitan și tofu. Dar excelează la condimentarea preparatelor de sushi.
Acid clorhidric, acid sulfuric, sulfat de potasiu...
Italia, Bologna
Produse biostimulatori din hidroliză enzimatică îmbogățiți cu micorize, acizi glucidici și aminoacizi. Solubili în apă cu acizi humici și lignosulfonat de amoniu. Microelemente chelate și complexe. Nitrați de calciu, nitrați de magneziu, nitrați de potasiu, sulfat de potasiu bio, sulfat de magneziu bio. Distribuitori de acid nitric.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play