Grecia, Thessaloniki
...Cu aromă de brânză tare Cu grăsimi vegetale Conținut scăzut de colesterol și grăsimi saturate...
Italia, Misano Adriatico
...Grana Padano DOP de 1kg este un brânză italiană cu pastă tare, produsă în regiunile Lombardia, Piemonte, Trentino-Alto Adige și Veneto. Garantat obținut din lapte proaspăt și maturat timp de cel puțin 9 luni, este o brânză cu un gust bogat și moale. Ideal pentru a însoți antreuri sau ca ingredient în preparate de paste și orez.
Polonia, Warszawa, Poland
...Gouda este un brânză olandeză de culoare galbenă, făcută din lapte de vacă. Este un tip de brânză maturată (semi) tare. Produsul este disponibil sub formă de bloc sau cub, ambalat în folie de culoare galbenă sau roșie. Gouda se caracterizează printr-un gust blând, care devine mai puternic pe măsură ce procesul de maturare progresează. Gustul este blând, delicat și aromatic, cu un aftertaste...
...Brânza D´Origem, de asemenea maturată pe rafturi de lemn timp de 1 lună, are o textură semi-tare și un gust distinct.
...„Brânză tradițională din Allgäu”; brânză tare din lapte crud cu minimum 50 % grăsime în produs; fabricată tradițional, manual; maturată minimum 5 luni; Gust: fin picant până la aromatic, ușor nucos Conținut de grăsime: 50 % Gust: fin picant până la aromatic, ușor nucos...
Portugalia, Vale De Cambra
...Brânză maturată, cu pastă tare și de culoare albă, cu coajă tare și albă sau roșiatică, acoperită cu colorant. Are un gust și un aromă accentuate și cristaline. Formate de vânzare: De 75g la 1,5Kg (Standard: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg) Format cilindric (tip platou)...
Belgia, Nivelles
... numeroasele pajiști verzi oferă mediul ideal pentru a obține un lapte de calitate. O experiență senzorială unică Vieux Liège este, de asemenea, o experiență senzorială unică. O brânză plină de gust și moale în gură. Acestea sunt accentele acestei brânze cu pastă tare… și este o adevărată delicatesă! Pe bază de lapte integral BIO, maturat în profunzime, VIEUX LIEGE oferă acest gust unic de bunăstare care vă va încânta. 100 % bio și savuros Vieux Liège este produs fără conservanți, fără coloranți și fără acceleratori de gust. Așadar, este 100 % BIO, 100 % NATURAL pentru 100 % de...
Țările de Jos, Lopik
Kasi Food este un producător de produse din brânză și brânză vegetală personalizată pentru clienții săi B2B. Astfel, producem brânză tartinabilă, brânză vegetală moale și tare, brânză proaspătă, blocuri de brânză topită, brânză pasteurizată, arome naturale din lapte (EMD) și semifabricate pentru produse de snack și vegetariene. Putem diferenția în funcție de aspect, gust și textură. Expertiza...
... brânză de dimensiunea unei roți de căruță - cu o greutate impresionantă de aproximativ 80 kg. Cu Emmentalul nostru Bauhofer Allgäuer g.U., savurați o bucată din patria Allgäu. Din lapte crud proaspăt, producem zilnic 60 de roți de Emmental. Brânza cu aroma sa de nuci și gustul său picant este clasicul nostru. Ca prima braserie din Germania care produce brânză tare bio din 1984, produsele bio sunt...
Italia, Zanè
Gran Moravia este un brânză tare, ecologică, cu o maturare îndelungată, rezultatul tradiției familiei noastre, care durează de două secole, timp în care ne-a fost transmisă dragostea pentru muncă și lucrurile bune. Brânza Gran Moravia este sinonimă cu calitate, gust, pasiune. Cunoscută în principal în versiunea de brânză tare de masă, datorită texturii sale tipice granuloase, poate fi utilizată...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play