Slovacia, Dolný Ohaj
...Sirop de glucoză-fructoză F9 COD:D00902 Recipient protector:640 l Recipient Mauser:1000 l Incoterms:FCA, DAP...
...Împreună cu partenerul nostru, livrăm aditivi pentru industria alimentară, cosmetică, farmaceutică și a furajelor. Dextroză, fondant, fructoză, sirop de glucoză, zahăr granulat, sirop de zahăr invertit, maltodextrine, zahăr pudră, zahăr rafinat fin, glucoză uscată, zahăr alb fin, amestecuri de zahăr / glucoză.
Polonia, Brzozów
... glucoză din sânge nu va crește atât de mult ca atunci când se folosește zahărul tradițional. Acest îndulcitor este apreciat în special de vegani, deoarece înlocuiește mierea în dieta lor. Este o adăugare excelentă pentru ceai, băuturi și cocktailuri. Se dizolvă ușor chiar și în băuturi reci. Nectarul de culoare închisă este folosit în prepararea mai multor tipuri de deserturi, deoarece are un gust similar cu caramelul. Astfel, îl putem folosi și ca glazură pentru clătite sau vafe. De asemenea, funcționează bine ca acompaniament pentru fructele de mare. Siropul de agave poate fi încălzit.
...{"INGRÉDIENTS":"Ingrediente: apă carbogazoasă, zahăr, acidifiant: acid citric, taurina 0,40%, corector de aciditate: citrat de sodiu, glucuronolactonă, aromă, sirop de glucoză-fructoză, cafeină 0,02%, coloranți: E150c și riboflavină, inozitol, îndulcitor: glicozide de steviol, niacină, acid pantotenic, vitamina B6, vitamina B12. Pasteurizat. O dietă variată și echilibrată, precum și un stil de...
Germania, Bad Ditzenbach
...Supliment nutrițional cu manoză, biotină, vitamina C și B2 Manoza (D-manoză) este un zahăr simplu care este strâns legat de alte monosacharide, cum ar fi glucoza sau fructoza. Cantități mici de manoză se găsesc în natură în multe plante, copaci și fructe, cum ar fi piersicile, merele și caisele, precum și în unele fructe de pădure, cum ar fi merișoarele. Organismul uman produce, de asemenea, o...
Austria, Wien
...Diverse siropuri de glucoză-fructoză...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Produs din semințe de porumb printr-un proces de hidroliză a amidonului, utilizând substanțe fermentative amilolitice, urmat de filtrarea hidrolizatului, demineralizare și fierbere până la un anumit raport de greutate a substanțelor uscate. Substanțe uscate în 100g, nu mai puțin77,6g/g Carbohidrați, %, nu mai puțin100 Grăsimi, %0 Proteine, %0 Valoare energetică, kcal/100 g310,4 CompozițiePăcura 100% / Sirop 100% Substanțe uscate, %, min:78,0 pH:3,5 – 5,0 SO2, ppm, max:10mg/kg Ash total, % max:0,40 Fructoză %:9,0 - 12,0 Maltoză %:18.0 - 35,0 Glucoză, %:36,0 - 42,0...
Spania, Tarragona
... sănătoasă fără griji. Sugestie: Pune paiul într-un pahar (aproximativ 200 ml) de lapte la temperatura camerei și bucură-te de arome. Avertizări: Copiii sub 3 ani pot folosi doar sub supravegherea părinților! Nu tăia paiul. Ingrediente: Zahăr, Fructoză, Cacao degresat în pulbere, Sirop de glucoză, Vitamine și Minerale [gluconat de zinc, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), Vitamina D (colecalciferol)]. Arome naturale, Colorant [Carotenoide (β-caroten)]. Depozitare: Păstrați departe de umiditate și lumină!
Franța, Clichy
...Zahărul este o substanță dulce și cristalină obținută în principal din trestie de zahăr și sfeclă de zahăr. Chimic, zahărul este compus din zaharoză, o moleculă formată prin combinarea unei molecule de glucoză și a unei molecule de fructoză. Zahărul este utilizat pe scară largă ca îndulcitor în alimente și băuturi, precum și în diverse aplicații culinare și industriale.
Franța, Paris
...Mango-urile sunt bogate în carbohidrați naturali, în special în zaharuri naturale precum fructoza și glucoza. Ele oferă o sursă rapidă și naturală de energie, ideală pentru reîncărcarea nivelurilor de energie.
Produse corespunzătoare
Mango
Mango
Alte produse
Cafea
Cafea
Ucraina, Pervomaysky
...Amestec copt (80,0%) (fulgi de ovăz, orz, secară, spelt, bile de porumb (măcinătură de porumb și făină de porumb, zahăr), miere naturală, ulei de floarea-soarelui rafinat și deodorat, extract de malț de orz, sare himalayană, vitamina E), un amestec de fructe uscate (13,5%) (în proporții variabile: stafide, cireșe uscate, bucăți de caise uscate), un amestec de fructe confiate (5,5%) (în proporții variabile: bucăți de căpșuni, piersici, sirop de glucoză-fructoză), bucăți de cireșe și căpșuni liofilizate.
Germania, Gnarrenburg
... frecvent de vegani. De asemenea, în domeniul gastronomic, siropul de agave este utilizat cu plăcere, de exemplu, pentru cocktailuri. Materiile prime, fabricate din diferite soiuri de agave în Mexic, constau din glucoză, dar în principal din fructoză (aproximativ 80%) și au, astfel, un indice glicemic foarte scăzut. Siropul de agave este adesea folosit ca înlocuitor pentru zahăr, fiind consumat...
Italia, MILANO
...Ketchup-ul Develey, cu gustul său clasic plin și delicat, este ideal pentru a însoți preparate din carne, hamburgeri, cartofi prăjiți și hot dog-uri. Sosul cel mai aromat de pe piață este făcut din roșii de cea mai bună calitate, lăsate să se coacă la soare. Restul? Rețeta este secretă. Ingrediente: Concentrat de roșii (69%), Sirop de glucoză-fructoză, Oțet de vin, Amidon modificat de porumb...
Franța, Montelimar
...sirop de glucoză-fructoză, albuș de ou, coajă de portocal confiată (coajă de portocal, sirop de glucoză-fructoză, zahăr), pâine nedospită (făină de cartofi, ulei de floarea-soarelui), arome naturale (chinina). Metoda de producție: Zaharul și siropul de glucoză sunt gătite într-un cazan, împreună cu coaja de portocal, pepenele și migdalele. Alergeni: Migdale, ou, posibile urme de nuci. Recomandări de păstrare: Păstrați închis și uscat între 18 și 22°C. Data limită de consum: 12 luni...
Franța, Paray Vieille Poste
...99% ingrediente de origine naturală 71% ingrediente organice INGREDIENTE: Suc de frunză de Aloe Barbadensis*, Apă (aqua), Coco-glucosid, caprilil/caprilglucosid, Gumă de celuloză, parfum (fragrance), alcool benzoic, acid citric, inulină, gumă xantană, sorbat de potasiu, fructoză, acid benzoic, Celuloză, Glucoză, Geraniol, Benzoat de Sodiu, Limonen, Citronelol, Acid Sorbic, Extract de Fruct de Punica Granatum*.
Franța, Saint Martin Belle Roche
...Tuburi de 300g și de 60g de Caramel cu Unt Sărat cu Floare de Sare de Guérande. Și ce conține? Caramel cu unt cu floare de sare de Guérande (sirop de glucoză-fructoză, zahăr, lapte concentrat îndulcit, smântână, unt dulce, unt cu floare de sare de Guérande, sare de Guérande, apă), stabilizator: pectină. Alergeni sub lupă Lapte. Păstrarea corectă nu e complicată Régilait Caramel cu Unt Sărat se păstrează 15 luni înainte de deschidere și 1 lună după deschidere, la temperatura camerei. Tub din plastic, capac: de aruncat cu deșeurile menajere.
...Fructoza Sweet 77/30 este siropul de glucoză-fructoză ideal pentru hrănirea primăvara și vara a albinelor. Format dintr-un amestec de zaharuri simple, asigură o bună alimentare și stimulare în absența recoltei. Furaj complet pentru albine pe bază de glucoză/fructoză din porumb și zahăr invertit, conține vitamine, pro-vitamini și aminoacizi. UTILIZARE: Primăvara și la roiuri se poate dilua până la...
Estonia, Tallinn
... glicozidele de alcool la scorțișoară (Rosavin, rosarină, Rosină) și Salidrosid. Compoziția plantei include, de asemenea, fenoli (tirosol), acizi organici (succinic, citric, oxalic, malic), glucide (fructoză, glucoză, zaharoză), terpenoizi (rosidol, rosiridină etc.), flavonoide (rhodiolină, rhodionină etc.), uleiuri esențiale (citral, alcool feniletilic, geraniol, aldehidă cinamică), taninuri, substanțe, steroizi și nutrienți utili.
Polonia, Wrocław
...Ingrediente: sirop de glucoză-fructoză, ciocolată 25% (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, grăsime vegetală (palmier), grăsime din lapte, emulsificatori: lecitină (soia) și E 476; aromă), zahăr, apă, grăsime vegetală (grăsime de palmier, grăsime de palmier parțial hidrogenată, emulsificator: E471), lapte praf degresat, agent de gelifiere: agar, albumină cu spumă mare (albuș de ou, stabilizator: E...
Bulgaria, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... soarelui.","Ingredients":"Făină de grâu, sirop de glucoză-fructoză, cremă de cacao 25% (zahăr, masă vegetală hidrogenată / ulei de semințe de bumbac, ulei de palmier /), pudră de cacao 20% / 10-12% conținut de grăsime /, emulgator: lecitină de soia, aromă: vanilină, glazură de cacao (zahăr, ulei de palmier hidrogenat complet rafinat, pudră de cacao 8% (10-12% grăsime), zer uscat, emulgator: lecitină de soia, aromă: vanilină), pudră de cacao 1% / 10-12% grăsime /, ulei de floarea-soarelui rafinat, agenți de dospire: bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu.","Shelf Life":"6 luni"}...
Germania, Berlin
...Clasicul din raionul de refrigerare. Brânză de vaci pufoasă și proaspătă cu gust de lapte condensat. Pentru toți cei care preferă să mănânce dulce dimineața și în deplasare. Ingrediente: 85% preparat de brânză de vaci (79,3% brânză de vaci cu 3/4 grăsime (lapte, cultură de bacterii lactice), zahăr, adaos de lapte condensat 5,2% (sirop de glucoză și fructoză, zahăr, apă, lapte condensat cu zahăr...
...Glucoză și siropuri de glucoză-fructoză din porumb și grâu - diverse valori DE și vâscozitate - de asemenea, sirop de glucoză-fructoză - produse la butoi, IBC sau în vrac în cisternă - produse certificate, Halal și Kosher, fără OMG...
...Crema naturală de trandafir, datorită uleiurilor naturale din compoziția sa, ajută la pătrunderea și recuperarea umidității, fiind eficientă în protejarea celulelor pielii de daune datorită conținutului ridicat de vitamina C. Crema naturală de trandafir Agarta conține vitaminele A, B1, B2, B3, B6, D, E și vitamina H, bioflavonoide, acid citric, flavonoide, fructoză, glucoză, maltoză, acid malic...
Italia, Reggio Emilia
... glucoză lichid (40 DE, 60 DE) și sirop de glucoză pe bază de fructoză Sirop de orez lichid Fibră de lămâie, fibră de cartof și fibră de mazăre Fibră de bambus, fibră de grâu și fibră de glucoză Fibră de ovăz, fibră de ovăz cu beta-glucani, fibră de psyllium 99% Inulină Fructo-oligozaharide (FOS) Alfa-ciclodextrină...
...D-Rafinose Pentahidrat este un compus natural din clasa compușilor polisacharidici, compus din unități de glucoză, galactoză și fructoză. Poate fi identificat în diverse surse din plante, cum ar fi fasolea, broccoli, varza, cerealele integrale și altele. Cat. Nr:NST-10-83 CAS:17629-30-0 Puritate:98% (HPLC) Formula moleculară:C18H42O21 Greutate moleculară:549,50...
...Extractul de malț este un produs finit obținut din malț, care este complet natural și utilizat în principal în fabricarea berii și pentru produse de patiserie. Extractul de malț este compus în mare parte din diferite tipuri de zaharuri, cum ar fi maltoza, dextrina, glucoza și fructoza. Ingredientele sunt bogate în zaharuri naturale, proteine și minerale benefice pentru sănătate.
Belgia, Mont-Saint-Guibert
... dorită și utilizat direct în fermentație. Un dezavantaj major în utilizarea sucului de trestie de zahăr este lipsa sa de stabilitate pe perioade lungi de stocare. Melasa este reziduul non-cristalizabil care rămâne după ce zaharoza a fost cristalizată din sucul de trestie. Acest material vâscos și greu este compus din zaharoză, glucoză și fructoză, având o concentrație totală de carbohidrați de 50-60%. Melasa poate fi ușor stocată pentru perioade lungi de timp și diluată la concentrația necesară înainte de utilizare.
... amestecul de fulgi utili, fructe și boabe rămâne plin de vitamine și minerale. Propolisul din compoziție oferă beneficii suplimentare. Fără zahăr adăugat (în miere - glucoză, fructoză și sucroză). 6 vitamine și 6 minerale conferă compoziției complet naturale a batoanelor și mai multe beneficii. Primul baton din Ucraina cu o orientare pronunțată spre miere.
Franța, Rungis
...Ingrediente Struguri uscați golden choice 17,00%, Chipsuri de banană 12,00%, Cuburi de ananas 18,00%, Cuburi de papaya 18,00%, Struguri uscați Chili Jumbo Dark Flame 13,00%, Fulgi de cocos 4,00%, Struguri uscați Sultanas 13,00%, Cuburi de cocos soft 812 (cocos, sirop de glucoză și fructoză, dextroză, amidon de grâu, gelatină de vită, sare, zahăr) 6,00%, Ulei vegetal, Conservant (E220)...
Franța, Paris
...Ingrédients: Kiwi din Franța, sirop de glucoză-fructoză, acid citric. Atenție! Conține sulfiți. Valoare nutrițională pentru 100g: Energie 310 Kcal / 1310 kJ Grăsimi < 0,5g din care acizi grași saturați 0,2g carbohidrați: 76g din care zaharuri 48g fibre 1,5g proteine 1g sare < 0,1g Ean13: 3770010599609 Referință: KiwiBioFranța1...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play