• europages
  • >
  • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
  • >
  • bulb herbs

Rezultate pentru

Bulb herbs

GermaniaSaarbruck si Saarland
  1. STORB GMBH & CO KG

    Germania

    Compania STORB GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, Plante, Fructe, Plante, bulbi si seminte, Horticultura, și Plante. Are sediul în Saarbrücken, Germania.

  2. NEUSIUS PFLANZENLICHT PFLANZENEINZELHANDEL

    Germania

    Compania NEUSIUS PFLANZENLICHT PFLANZENEINZELHANDEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iluminat public, industrial si comercial, Iluminat pentru locuinte si accesorii, Becuri si tuburi cu neon, Iluminat public, industrial si comercial, Iluminat pentru locuinte si accesorii, și Becuri si tuburi cu neon. Are sediul în Schiffweiler, Germania.

  3. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Germania

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH - "Fischer Fermentgetränke GmbH" was founded in 2013. Our family tradition of fermenting herbs and tea blends nevertheless stretches back to 1898. We are therefore one of the oldest kombucha manufacturers worldwide. This makes our products quite unique on the market. In light of our tradition, we make every effort to use the very highest quality ingredients from controlled ecological cultivation (CEC) (Ecocert certification DE-ÖKO-005). Thanks to our long-standing experience and knowledge acquired across four generations, we regularly develop new products: for us and our business partners. Our kombucha production has remained unchanged since 1898. The fundamental belief of the Fischer family lies in the use of high-quality ingredients in a natural production and bottling process. In our traditional, hand-crafted production of kombucha, our herbs and tea recipes are fermented using our own cultures. The sugar required for this is fully consumed (<0.5 g/l). Moreover, we deliberately forego pasteurisation, heat treatment and filtering processes. This means that our home-grown cultures remain active even after bottling and develop the carbon dioxide in the bottle themselves in a natural way.