Franța, Grigny
...Incontournabile ale bucătăriei japoneze tradiționale, gyoza noastre cu pui sunt preparate din făină de grâu și umplute cu carne de porc tocată. Se servesc cu un amestec de sos de soia și oțet balsamic. De asemenea, le puteți savura înmuiindu-le în sos picant, dulce-acrișor sau sos de soia dulce, în funcție de preferințele dumneavoastră. *SAKURA marca PINJA Greutate netă pachet: 600g Piese per...
Franța, Laissac
... tradițional al strămoșilor, integrând doar 3 ingrediente: mușchi de porc, sare de Guérande și piper Kampot IGP din Cambodgia, unul dintre cele mai bune tipuri de piper din lume! Carne uscată din mușchi de porc, acest lonzo vă oferă o mezelărie fără nitriți și fără conservanți, 100% naturală. Sărat și piperat manual, acest lonzo artizanal va ieși din uscătoare după 3 până la 4 luni pentru a fi tăiat fin și a-și găsi locul în borcanul de sticlă înainte de a fi ambalat sub vid. Proveniență: Laissac, Aveyron Greutate: 600g DLC: 90 zile...
...Am conceput un recipient etanș care a fost studiat cu atenție pentru produse rotunde din carne tocată sau pane. O gravură specifică ilustrează identitatea produsului. My Homeburger este un recipient divizibil pentru a fi consumat separat și se potrivește unei game largi de carne rotundă: hamburgeri, burgeri de pui, burgeri de porc, burgeri de vițel, pește pane, burgeri din soia etc.
Franța, Carpentras
...Găsiți Cutia perfectă pentru a-i topi inima Tatălui dumneavoastră! Cutia este compusă din produse locale și artizanale 100% din sudul Franței și conține deci: - Tradiționalul cârnat uscat din carne de porc - Celebrul cârnat uscat cu măsline negre din Nyons - Dar și clasicul cârnat uscat, precum și partenerul său, Chorizo în U - O sticlă de vin roșu Carignan-Grenache de la Domaine de la Camarette...
Franța, Auros
...chorizo în intestine naturale cu floarea sa, cârnați perche, ventrèche rulată (pancetta franceză) și plată. De asemenea, fabricăm și produse din carne gătite: cârnați de usturoi făcuți în casă, pate basc cu ardei Espelette, celebrul nostru pate bunica (cu coniac, smântână și ciuperci mici), jambon fiert, sânge cu carne béarnais, sânge galabar și sânge brasse cu carne, terrină de picior de porc. În plus, producem carne marinată pentru grătar, cum ar fi celebrul nostru jambon de grătar în stil Lomo și cârnați proaspeți.
Franța, Pleucadeuc
...• Barde din plăci: cu sau fără hârtie intercalată • Barde tăiate la dimensiune pentru frigărui, fripturi, tournedos, paupiettes • Materii prime provenite din abatoare autorizate CEE APLICAȚII • Barde pentru a înveli toate tipurile de carne: porc, păsări, vită, miel… • Pentru toate tipurile de produse: fripturi, frigărui, tournedos, paupiettes, pateuri… AMBALARE • Proaspăt sau congelat: Cutie...
Franța, Bruges
...Din anii 1980, compania noastră oferă o gamă largă de produse alimentare congelate și surgelate provenind din întreaga lume. Cunoștințele noastre despre piețe, dobândite de la înființare, împreună cu expertiza noastră tehnică în produsele „Froid”, ne permit să răspundem rapid și precis nevoilor clienților noștri, în formate adaptate (format GMS sau format de restaurant). Gama noastră, care...
Franța, Luitré-Dompierre
... noastră este de a vă oferi produse de calitate superioară, respectând în același timp standardele stricte de siguranță alimentară. Angajamentul nostru față de calitate ne determină să alegem carne provenind exclusiv din Franța și din Uniunea Europeană, disponibile în opțiuni proaspete și congelate. Ne străduim să construim relații durabile cu partenerii noștri, oferind soluții personalizate adaptate...
Franța, Rabastens De Bigorre
... renumit din regiune pentru carnea sa de Label Rouge. Cheile succesului nostru sunt: gustul, echilibrul aromelor și textura apetisantă! Cu un savoir-faire transmis din generație în generație, produsele sunt realizate din rețete în cea mai pură tradiție. Compania este mândră să ofere produse naturale consumatorilor săi. Din 2021, Conserverie du Sud obține certificarea IFS versiunea 8. IFS FOOD este un standard internațional care permite evaluarea conformității produselor și proceselor în ceea ce privește siguranța și calitatea alimentelor.
Franța, Lahontan
FIPSO INDUSTRIE este o companie specializată în fabricarea și comercializarea cărnii de porc. FIPSO este singurul abator francez care exportă carne de porc în Statele Unite și China. Produsele FIPSO dețin numeroase etichete. Unele produse din producție sunt identificate: IGP porc din Sud-Vest, IGP Jambon de Bayonne, eticheta roșie porc fermier crescut în aer liber și filiera fără OMG.
Franța, Quimperle
...indiferent de nevoile dumneavoastră. Porc VPF, Porc Certificat Porc din Bretagne, Porc Label Rouge, Porc Label Rouge Fermier, Porc Filiere Bleu Blanc Cœur... Rase de carne, tineri bovini, tauri, vaci de lapte... BIGARD vă propune o gamă largă de produse, cum ar fi mielul Label Rouge.
Franța, Niort
De la înființarea sa în 1974, Baty viandes este o companie de tăiere și procesare, specializată în carne de porc, care se aprovizionează de la crescători locali. Compania Baty-Viandes oferă, astăzi, o gamă largă de produse din carne de porc, de la carne proaspătă până la ambalarea în UVCI. Produsele sunt ambalate în folie și în atmosferă protectoare, având o gamă de carne semi-sărată și condimentată în funcție de sezon. Compania asigură cea mai mare parte a livrărilor prin propria flotă de camioane.
Franța, Reillanne
Compania Dufour este specializată în producția de carne, fie că este vorba de miel în carcasă sau tăiat, vițel, porc sau chiar vită, compania poate livra produsele gata de gătit sau gata de consumat. Grupul DUFOUR poate oferi o gamă largă de produse din carne de calitate, de la carcasă până la ambalarea în tavă.
Franța, Layrac
...azilelor de bătrâni sau comunităților produse porționate adaptate cerințelor și nevoilor lor. Funcționarea noastră ne permite să avem flexibilitatea unei întreprinderi artizanale, ceea ce reprezintă un avantaj. Câteva articole de măcelărie: Bourguignon, Entrecôte, Faux-filet, Bavette, Sauté de vițel, Cotlet de porc Câteva articole de mezeluri: Pâté de campagne, Boudin, Saucisson à l’ail, Chorizo...
Franța, Lyon
... sau transformatori: Gras moale, gras tare și bardieră de porc (VPF dacă este necesar), Umăr 3 D și 4 D, piept cu sau fără pieliță, gât, ficat, carne slabă de porc, gambă, carne slabă de porc, tăiere, capa, carne de mistreț, măgar, cerb, taur, cangur, gâscă PAC, pui, pasăre... De asemenea, vă putem face propuneri pentru toate peștele și produsele din sectorul halieutic (doar congelate). Contactați-ne pentru consultare la 04 74 05 69 97...
Petite TPE situată în Fontanes, în sud-vestul Franței, suntem producători de produse din carne, pe bază de rață și porc din sud-vest, suntem o conseră de foie gras gestionată de Michel Monteil, un maestru artizan. Lucrăm cu produse nobile (cele mai bune bucăți de porc cu etichetă roșie, trufa neagră din Périgord, piperul de Sichuan, sarea de Guérande, sau produse AOP și AOC pentru brânză și vin...
Franța, La Crèche
... oferim produse care vi se potrivesc. Ne dorim ca relațiile noastre economice să fie semnificative. Servim marii distribuitori, distribuitorii, angrosiștii și industria. Produsele noastre: Carne proaspătă și congelată de origine Franța și Uniunea Europeană. Vă oferim carne de miel, vită, oaie, vânat, porc, vițel, păsări... Avem mai multe game de produse, Origine Franța sau Origine Uniunea Europeană...
Franța, Olonne Sur Mer
...vită limuzină, vițel limuzină, porc francez, miel, cal și păsări de curte din Challans. Meniul și ofertele sale evoluează în ritmul anotimpurilor. Serviciul de catering colaborează cu producători locali și pregătește preparate tradiționale din produse proaspete. Aveți la dispoziție mai multe pachete de carne (vită, vițel, porc, păsări de curte și mixte), bufet (legume crude, salate, tabbouleh, pate/rillette, asortiment de mezeluri, garnituri, mai multe tipuri de carne la alegere și platou cu brânzeturi), precum și mai multe preparate calde, grătare și garnituri.
Franța, Nogent Sur Oise
În fabrica lor din Nogent-sur-Oise, SALAISONS JOUVIN produce anual 2.700 de tone de produse din carne de porc, respectând tradițiile pentru a oferi un gust unic și a răspunde cerințelor celor mai mari distribuitori. Specializați în chorizo în stil franțuzesc, această producție „Made in France” de mezeluri din carne de porc beneficiază de un control de calitate constant. Fabricat în fabrica...
Franța, Nantes
Compania BERJAC este specializată în comerțul en-gros de carne și pește destinat profesioniștilor din domeniul restaurantelor (restauratori, măcelari, catering, comercianți cu amănuntul, mici comunități) și asigură serviciul de magazin și efectuează livrările în Loire-Atlantique, Vendée, Maine și Loire: carne (vită, vițel, miel, porc), organe, mezeluri, păsări, produse proaspete (fructe și legume, alimente), pește. Compania BERJAC face parte din grupul familial CADEGAU: activitate BtoB de produse proaspete (carne și pește) în Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes și Marée) și Saumur (Savia).
Franța, Saint-Viance
...etichetele și mărcile certificate, forța Viande de Corrèze rezultă dintr-un parteneriat regulat între diferitele părți implicate în lanțul de carne. Aproape de crescători, legătura directă cu zonele rurale permite dezvoltarea de produse de calitate care corespund nevoilor clienților săi. Viande de Corrèze a ales o aprovizionare 100% origine Franța și în principal din Limousin. Viande de Corrèze se...
Franța, Fraisses
... capabili să concepem și să fabricăm mașini personalizate pentru proiectele dumneavoastră. Suntem experți în lanțul de fabricație a frigăruilor industriale sau artizanale pentru carne, pește, legume și fructe. Distribuitor automat de caserole. Descoperiți, de asemenea, întreaga gamă de tipuri diferite de mașini din oferta noastră: cubatoare pentru tăierea cuburilor, chibrituri, timbre, sistem aerodinamic sau pneumatic pentru transportul oricărui produs alimentar, bandă vibratoare cu sau fără sită, presă modulară pentru carne, piept de porc și altele.
Franța, Mulsanne
...VOLAILLES Vincent este specializat în tăierea păsărilor și în produsele elaborate din păsări, dar și în vânatul de vânătoare francez. Păsări. Vânat de vânătoare de origine franceză, păsări fermiere Menard & Label Rouge, Porc D'anvial de origine Franța. Vânat: Este colectat de noi în mari domenii naționale precum Rambouillet sau Chambord, precum și în mici vânători regionale. Ne-am angajat...
Franța, Rillieux La Pape
... eliberat de DDPP din Rhône, conform legii în vigoare. 3 puncte cheie: - Rețete artizanale Am avut grijă să regăsim rețetele originale și ne pasă să le redăm viață și să le perpetuăm. - Carne în special locală Toată carnea noastră certificată BIO provine din regiunea Auvergne-Rhône-Alpes sau din departamentele învecinate. - Ingrediente naturale Toate produsele noastre sunt certificate BIO și fabricate fără nitriți, fără conservanți sau coloranți, și ambalate în intestine naturale de porc sau vită.
Franța, Saint-André-Le-Puy
O familie de produse realizată în cea mai pură tradiție a mezelurilor de munte. Elaborată din cele mai bune bucăți de carne, gama noastră Grande Tradition este esența măiestriei Batistou. CARNIILE DE PORC Jambonul nostru provine exclusiv din porci francezi riguros selectați și se inspiră din tăierea rotundă numită „Parme”. Moderat sărate și frecate manual cu sare uscată, acestea sunt apoi...
Franța, Paris
...carne de porc, nuci și arahide, printre altele. În plus, ne începem ramura de producție în Europa, care se concentrează pe brânza franțuzească și jambonul spaniol. Căutăm întotdeauna noi oportunități de afaceri. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți vreo întrebare. Avem multe produse de oferit.
Compania FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, înființată în 1992, produce și importă produse alimentare din Europa de Est. Suntem specializați în mezeluri tradiționale fără componente chimice și în fabricarea foilor de aluat (kore-yufka), o varietate de foaie de brick. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES importă și distribuie, de asemenea, toate tipurile de produse alimentare din țările balcanice: cafea Minas, ajvar, lutenica, varză murată, ardei copți, Vegeta, Argeta… Salam de pui, cârnați de vită, file de porc afumat, carne de vită afumată, supe, brânzeturi, feta, diverse biscuiți…...
Franța, Lyon
... de a face accesibile și de a democratiza produsele de excepție din terroir-ul Pirineilor centrale, oferind în același timp o experiență gustativă de neuitat. Artizanul nostru măcelar și bucătar, Pierre, are o experiență de 28 de ani și a câștigat mai multe distincții în domeniul mezelurilor. El folosește materii prime provenite din regiune pentru a fabrica produse de calitate. Acordăm o mare...
Franța, Ste Eulalie
... produs pentru nevoile dumneavoastră. Pentru noi, jambonul iberic pata negra bellota este o pasiune, și ne puteți întreba orice doriți! Avantajele noastre sunt numeroase și dorim: - Produse unice care provin de la mici producători - Avem cea mai mare ofertă din Franța de jambon iberic - Livrarea este gratuită pentru comenzi de peste 80€.
Franța, Coudray Au Perche
Porcul este meseria noastră. Suntem chiar specialiști. Dar am decis acum 30 de ani să facem un porc diferit. Un porc de calitate, dintr-o rasă de carne, provenit dintr-o filieră locală și produs conform unor caiete de sarcini precise (porc Label Rouge pe paie, porc Bleu-Blanc-Cœur și certificat, și în curând un porc BIO). Facem din el produse savuroase pentru cea mai mare bucurie a papilelor...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play