Franța, Lanzac
...comercializează antreuri precum rillettes de rață și pateuri pe bază de foie gras, dar și specialități precum confitul de rață cu portocale și cassoulet Lanzaguais. Ferma de Grezelade dispune, de asemenea, de o gamă largă de colete de produse regionale. Produsele sunt vândute în propriile noastre magazine, în magazinele de delicatese și în restaurante. O sală de seminar conectată, precum și o sală de mese sunt în construcție pentru anul 2016.
Franța, Montaut
Fondată în 1920, Casa LAFITTE este, de patru generații, specializată în gastronomia Landeză. Casa este adevăratul specialist în rața grasă tradițională. Ea produce foie gras de rață și de gâscă, confituri, magret, aripi și pulpe de rață. De asemenea, oferă antreuri și preparate gătite, cum ar fi pateul de rață, spuma de rață, rillons și rillettes, pateuri tradiționale, terine, pateuri semi-gătite...
Franța, Hagetmau
Din 1929, compania BESSE FOIE GRAS este specializată în producția și comercializarea foie gras. Astfel, compania oferă foie gras semi-gătit, foie gras de rață, foie gras de gâscă și specialități din foie gras. De asemenea, oferă terine, pateuri, confit de rață, cassoulet-uri din Landă, precum și colete gourmet pentru comitetele de întreprindere.
Franța, Figeac
... regional și pasionați de acest preparat deosebit, esențial pentru sărbătorile de sfârșit de an: Foie Gras. Pentru a vă oferi Foie Gras de excepție, acordăm o atenție deosebită calității materiilor noastre prime și selecției foie gras-ului nostru. Un meșteșug care se transmite din generație în generație. Ne pasă să vă satisfacem întotdeauna, de aceea suntem într-o continuă căutare de noi arome care să sublimeze și să pună în valoare Foie Gras.
Franța, Dremil-Lafage
... atât în ceea ce privește prospețimea, cât și textura brandadei noastre Parmentière. Dar Gaston înseamnă și calamar umplut, salate proaspete de cod și calamar, parmentier de rață, rulouri cu brânză și multe alte produse. Vă invităm să ne contactați pentru mai multe informații despre produsele noastre.
...Au cœur du piémont haut pyrénéen, depuis trei generații "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS păstrează vechiul savoir-faire al familiei noastre, în TOURNAY, o fostă bastidă din secolul al XIV-lea. AUTENTICITATEA: foie gras, confituri de gâscă și rață selectate. TRADIȚIA: cuisine pe care o savurăm deja din 1870 la domeniul de la Lande. CALITATEA: cuisine din terroir-ul gascon, gătită pentru dumneavoastră, artizanal și ambalată manual.
Franța, St Astier
artisan conservator în Périgord, doamna Mudry elaborează rețete pur périgourdine, respectând tradițiile acumulate în cei treizeci de ani de experiență. Elaborarea conservelor gătite sau semi-gătite din foie gras de rață și gâscă, derivate precum manșoane confiate, rillettes etc., medaliate de 12 ori în 4 ani în diferite concursuri, cum ar fi Concursul General Agricol și Concursul Național al Foie Gras. Atelierul nostru are capacitatea de a produce cantități, combinând un savoir-faire unic. Căutăm să furnizăm în principal foie gras pentru intermediari; după aceea, rămâne de discutat.
Franța, La Brede
Fondată acum mai bine de 30 de ani, compania MOULIN DE LA MOLLE este specializată în producția de foie gras de rață și de gâscă. Gâștele și rațele sunt hrănite și selectate cu grijă pentru a se asigura că ficatul lor nu își pierde grăsimea în timpul gătitului. Astfel, MOULIN DE LA MOLLE produce ficat gras de rață sau de gâscă în diferite formate. Compania își pune întreaga expertiză la dispoziția clienților săi din Franța și din străinătate.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play