Franța, Cambiac
Toți rațele noastre sunt crescute pe peste 20000 m2 de parc. Fermă de familie care practică o creștere în autarhie, hrănire cu porumb alb, conservare autorizată. Politica noastră se bazează pe calitatea creșterii, trasabilitatea alimentară a animalului. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Oferim o gamă de produse conservate strict provenite din creșterea noastră: foie gras, pa...
Franța, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA este o companie artizanală specializată în foie gras, pateuri și preparate culinare. Produse de înaltă calitate, respectând tradițiile, fără coloranți sau conservanți. Certificare BIO pentru o gamă de pateuri, precum și pentru compotul de mere. Trei terine vegetariene în catalog. Realizarea de colete gastronomice pentru primării și comitete de întreprindere. Export și volume mari dispon...
Franța, Hagetmau
Din 1929, compania BESSE FOIE GRAS este specializată în producția și comercializarea foie gras. Astfel, compania oferă foie gras semi-gătit, foie gras de rață, foie gras de gâscă și specialități din foie gras. De asemenea, oferă terine, pateuri, confit de rață, cassoulet-uri din Landă, precum și colete gourmet pentru comitetele de întreprindere.
Franța, Cahors
SUDREAU este o companie specializată în producția și vânzarea de foie gras, piept de rață, măruntaie, rillettes de rață, confit de rață și preparate tipice din Sud-Vest, cum ar fi Coq au Vin din Cahors sau cassoulet.
Franța, Figeac
Casa Jean LARNAUDIE este specializată în fabricarea specialităților regionale pe bază de carne de rață. Astfel, compania produce foie gras, confituri, terrine și preparate gătite. La Jean Larnaudie, foie gras-ul întreg este încă gătit manual și tradițional. Încercat de mai bine de 60 de ani în Lot, în Quercy, Jean Larnaudie reprezintă înainte de toate oameni și femei atașați de meșteșugul regiona...
Franța, Frespech
Compania de familie SOULEILLES FOIE GRAS produce foie gras din generație în generație. O creștere tradițională, o alimentație sănătoasă, o hrănire respectuoasă față de animal și un savoir-faire unic permit companiei să producă produse de înaltă calitate. Pe lângă foie gras, compania oferă clienților săi terine, pateuri, creme de foie gras, piept de rață, cârnați, grăsimi, gâturi, fâșii de rață, ...
STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE este o companie înființată în 1963, situată în Castres, în departamentul Tarn (81). Datorită experienței și know-how-ului lor, CHARCUTERIE ANTOINE a păstrat întotdeauna ca obiectiv fabricarea mezelurilor tradiționale. CHARCUTERIE ANTOINE poate fabrica toate produsele de mezeluri; de la cârnați la produse de sărare, trecând prin produse de tăiere, produse gătite și c...
Franța, Parlan
La Maison Laborie, înființată în 1932, este specializată în mezelurile din Auvergne. Produsele Laborie sunt fabricate manual, fiind autentice și savuroase. Carnea provine din Franța, iar mai multe produse Laborie au fost premiate. Maison oferă o gamă largă de mezeluri tradiționale, inclusiv: șuncă uscată din Auvergne, cârnați uscați, cârnați, piepturi, borcane, conserve, cutii cadou etc.
MASSE La Maison du Foie Gras din 1884. Casa MASSE rămâne specialistul în foie gras crud pentru profesioniști. Aflată în întreaga Franță, prezentă în Europa și dincolo de aceasta, știe să identifice nevoile fiecăruia pentru a oferi un răspuns precis și de calitate. Puternică datorită experienței sale, ascultându-și clienții, casa MASSE a construit de asemenea o gamă de produse proaspete, soluții pr...
Franța, PEYREHORADE
Fondată în 1929, Casa BARTHOUIL produce și comercializează somon afumat și foie gras. Rațele BARTHOUIL provin de la crescători exclusivi de rațe, aflați în apropierea companiei. O atenție deosebită este acordată rațelor, de la creștere până la sacrificare, gătire, condimentare și maturare. Afumarea somonului se realizează conform tehnicilor tradiționale daneze. Datorită acestui savoir-faire și a...
Alimentation Fine de France este distribuitorul de produse alimentare fine de referință din Franța, datorită unei politici calitative riguroase: selecția produselor pe baza unor criterii gustative și calitative exigente, evitând pe cât posibil diversele aditivi, coloranți, conservanți și promovând ușurința în utilizare și inovația, respectând în același timp tradiția culinară franceză. Implementar...
Franța, Foix
Într-un mediu natural și autentic, familia ROUCH păstrează, din 1870, elaborarea unor produse adevărate de terroir, rustice și pline de savoare. Jambon de Pays Ariégeois, cârnați uscați de ficat, cârnați sub cenușă l'Ariégeois, foie gras, confit de rață, pateuri de mistreț, de cerb etc... Charcuteria ROUCH își elaborează produsele în laboratorul său autorizat conform normelor europene, la Ferrière...
Franța, Castanet-Le-Haut
La Valtiere este o afacere de familie înființată acum 25 de ani, în sudul Franței. De la creșterea animalelor până la conserve, inovăm într-o gamă largă de produse pe bază de rață grasă, pui, foie gras, cu o calitate recunoscută în Occitanie. Numeroase referințe, cum ar fi merguez de rață, chorizo, pui pane, frigărui; și, în cele din urmă, un foie gras autentic și special. Pe tot parcursul anului ...
Au cœur du piémont haut pyrénéen, depuis trei generații "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS păstrează vechiul savoir-faire al familiei noastre, în TOURNAY, o fostă bastidă din secolul al XIV-lea. AUTENTICITATEA: foie gras, confituri de gâscă și rață selectate. TRADIȚIA: cuisine pe care o savurăm deja din 1870 la domeniul de la Lande. CALITATEA: cuisine din terroir-ul gascon, gătit...
Franța, Caylus
Din 1896, au trecut 121 de ani și know-how-ul Conservelor de Altădată continuă să se îmbogățească. 121 de ani în care ne exercităm meseria cu pasiune, rigurozitate și creativitate… Patrimoniul nostru culinar, bogat, rezultat din multiple rețete elaborate de bucătarii noștri de-a lungul acestor decenii, ne conferă astăzi un know-how prețios derivat din acest moștenire. Situat în Inima Quercy-ului...
Franța, Lacaune
Începând din 1926, un „Milhau” a început creșterea porcilor și transformarea cărnii în zona de altitudine din inima Munților Lacaune: o nouă mezelărie din Lacaune s-a născut. Mai târziu, în 1967, Yves Milhau continuă meseria bunicului său, instalând atelierele în inima capitalei mezelurilor din Occitanie: Lacaune, gustul pământului. Astăzi, a patra generație continuă să păstreze tradiția, fabric...
Franța, La Vergne
Franța, Castels
Franța, Reims
Franța, St Astier
artisan conservator în Périgord, doamna Mudry elaborează rețete pur périgourdine, respectând tradițiile acumulate în cei treizeci de ani de experiență. Elaborarea conservelor gătite sau semi-gătite din foie gras de rață și gâscă, derivate precum manșoane confiate, rillettes etc., medaliate de 12 ori în 4 ani în diferite concursuri, cum ar fi Concursul General Agricol și Concursul Național al Foie ...
Franța, La Brede
Fondată acum mai bine de 30 de ani, compania MOULIN DE LA MOLLE este specializată în producția de foie gras de rață și de gâscă. Gâștele și rațele sunt hrănite și selectate cu grijă pentru a se asigura că ficatul lor nu își pierde grăsimea în timpul gătitului. Astfel, MOULIN DE LA MOLLE produce ficat gras de rață sau de gâscă în diferite formate. Compania își pune întreaga expertiză la dispoziția ...
Franța, Bosdarros
Franța, Aixe Sur Vienne
Franța, Bischoffsheim
Franța, Connerre
Franța, Montesquieu Volvestre
Franța, Le Lardin-Saint-Lazare
Franța, Pomarez
Franța, Colmar

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play