Franța, Arles
...Conserve Guintrand Reîncălziți ratatouille-ul nostru niçois într-o cratiță, la foc mic, și acompaniați-l cu carne roșie sau albă, adăugându-i sucul de gătire pe care l-ați rezervat. Dacă nu aveți carne ca acompaniament, ratatouille-ul nostru niçois va fi o delicatesă simplu reîncălzit, stropit cu un fir de ulei de măsline. Rece sau ușor răcorit, va fi foarte plăcut apreciat ca atare, în mesele de vară, ca antreu sau legume, îmbogățit de asemenea cu un fir subțire de ulei de măsline crud și fructat.
Franța, Auros
... BREBIS, Amestec Capră-Brebis tome de 4 kg și tommette de 600g. Oferim de asemenea Saint Nectaire, Comté, Brie natural și cu trufe, iaurturi de fermă, iaurturi de brebis, smântână de fermă, brânză de vacă, Emmental ras din lapte crud etc.... Nu ezitați să ne solicitați catalogul nostru complet și prețurile.
Franța, Saint Ouen L'aumône
...Avocatul este o sursă de fibre, deoarece 100 g oferă 4 g de fibre. Avocatul este bogat în vitamina B9, deoarece 100 g de avocado furnizează echivalentul a 39,95 % din Valorile Nutriționale de Referință (VNR) pentru vitamina B9, adică 79,9 µg pentru 100 g. ÎN PE SCURT 300 de grame în medie Bogate în acizi grași și vitamine Se consumă exclusiv crud Se găsește pe tarabe pe tot parcursul anului...
Franța, Saint-Etienne
...Brânză presată nepătrunsă din lapte crud de vacă, maturată timp de minimum 15 zile, feliată și congelată. Tartiflette, tarte sărate, pizza, salată, sandviș..
Franța, Bidart
...Churros-urile de la Maison Caudalie: niște gogoși delicioase și curbate! O aluat crud, gata de prăjit (fără decongelare prealabilă) într-o ulei la 200°, până la obținerea unei gogoși perfect aurii și crocante. Churros-ul autentic "original" așa cum îl veți găsi în sudul Spaniei, se îndulcește (după prăjire), într-o cutie cu zahăr, așa cum se practică la târguri, va fi crocant, gustos și moale în...
Franța, Carquefou
... bucată este apoi învelită într-un prosop și presată între două plăci, conferindu-i astfel forma sa paralelipipedică. Acest jambon este întotdeauna prezentat fără os. Feliile sunt de culoare roșie deschisă. Textura sa este moale și fragedă. Mirosul fructat al alcoolului și notele picante îi conferă un aromă caracteristică. Jambonul de Vendée este consumat în principal crud, în felii subțiri. Totuși, poate fi apreciat în mod tradițional gătit în felii mai groase și însoțit de moghete.
Franța, Plaisir
...Portocala face parte din grupul fructelor citrice, familia Rutaceae, acest fruct este suculent, dulce și conține vitamina C. Este consumat crud, fără coajă sau în salate de fructe, gătit în gem sau pentru a consuma sucul său, vezi uscat. Caracteristicile Portocalei: - Oferă, de asemenea, un conținut bun de calciu esențial pentru mineralizarea oaselor - Fibrele sale solubile o fac un aliat foarte...
Produse corespunzătoare
Portocala
Portocala
Alte produse
Okra
Okra
Franța, St Pol De Leon
...CONOPIDĂ BRETONĂ BIO Sărăcă în calorii Bogată în fibre, minerale, antioxidanți, vitaminele C și D Contribuie la reducerea riscului de cancer și a bolilor cardiovasculare Consum: crud în salate compuse sau ras ca și condiment. fiert în apă sau la aburi, gătit la wok într-un amestec de legume, gratinat la cuptor...
Franța, Descartes
Situat în Turenia, în inima castelurilor de pe Valea Loarei, Moulin du Couvent transformă peștii cruzi în produse afumate, personalizate: somon, anghilă de Loire, haddock, halibut, pește-spadă, ton, marlin, icre de cod, sturion, păstrăv, crap de brenne... Oferim o gamă largă de ambalare: Somon afumat întreg, felii scurte (pentru prezentări pe farfurie), dimensionarea feliilor la cerere: 20, 30, 40...
Franța, Saint Lambert De La Potherie
... sau supermarketurile și hipermarketurile, această trancheză de jambon vă va oferi mai multe dimensiuni de tăiere. Cu sistemul său cu curea și piatra de ascuțit, această trancheză de jambon vă va facilita munca și va reprezenta o economie de timp. Cu această trancheză de jambon profesională cu diametrul de 195 mm, puteți tăia jambon crud, jambon alb, slănină afumată, cârnați, chorizo, dar nu brânză. Lamă:ø195 mm Lungime de tăiere:190 mm Înălțime de tăiere:130 mm Grosime de tăiere:0,2 - 12 mm Putere:150 W / 230 V Dimensiuni: L425 x P370 x H340 mm Greutate:11,10 kg...
Franța, Le Busseau
...La Fromagerie Cap'ré, situată în departamentul DEUX-SEVRES, este o afacere de familie atât agricultori, cât și producători. Cu aproximativ 1 600 de capre, suntem capabili să producem și să vindem 60 de tone de brânzeturi din lapte de capră. Suntem producători de brânzeturi de fermă fabricate cu laptele caprelor de la ferma noastră. Putem produce caș (brânză proaspătă) în crud, termizat sau...
Franța, Hélette
...cărămidă de oaie, brânză de oaie cu ardei Espelette, tomme capră-oaie, brânză de oaie AOP Ossau-Iraty din lapte crud frecat cu ardei Espelette, tomme capră. Casa Agour oferă brânzeturi întregi, brânzeturi semidegresate, porționate, tăiate în felii.
Franța, Maulevrier
... sugerează numele, din Insulele Anglo-normande, și din lapte de capră. Producător de iaurt natural din lapte integral de vacă. Producător de lapte crud de vacă Jersiaise. Producător de iaurt natural din lapte de capră.
Franța, Esquiule
... de oi Ossau Iraty. Affinăm și comercializăm brânzeturi de vară. Așa cum sugerează numele, este fabricată în munte în timpul transhumanței, fiind prin definiție exclusiv fermieră și, prin urmare, doar din lapte crud. La fromagerie Balaka se află în Țara Bascilor, în sudul Franței, la poalele Pirineilor. Ni se pune adesea întrebarea: livrați în Paris, Lille, Lyon, Marseille etc… DA, livrăm în toată Franța prin intermediul braseriei noastre online: https://www.fromages-fermiers.com/fromagerie-en-ligne/...
Franța, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES este o companie din Landă specializată în producția și comercializarea cărnii de rață. Site-ul de producție modern deține autorizația europeană și certificarea rață pentru foie gras din Sud-Vest. Astfel, LE GRENIER DES GASTRONOMES produce foie gras de rață crud, magret de rață, magret uscat și afumat, confit de rață, gratton de rață, foie gras de rață semi-copt și foie gras în conservă. LE GRENIER DES GASTRONOMES se angajează să vă ofere produse de înaltă calitate.
Franța, Penne
...La Fromagerie du Pic: fabricarea brânzeturilor de capră din lapte crud, pastă lactică, pastă presată. Produsele noastre: Cabecou d'Autan: brânză de capră din lapte crud Rouelle du Tarn Lou Pennol Le Pavé Le rond d'Oc Le crottin La bûche La bûchette La Tome du Pic etc..
... strict și care au grijă de animale. Sănătoase, gustoase, ne străduim să vă oferim cele mai bune. Produse din cea mai pură tradiție brânzeturilor Brânzeturile selectate respectă criterii precise: majoritatea sunt din lapte crud, fiind în principal produse artizanale sau de fermă cu o trasabilitate perfectă, provenind de la crescători/producători de dimensiuni mici! Ne angajăm într-o abordare ecologică și privilegiem, pe cât posibil, produsele din regiunile noastre, datorită parteneriatelor cu agricultori/afinați, cu care împărtășim aceleași valori.
Franța, Rungis
Fondat în 1969, grupul Fromi este o afacere de familie independentă. Activitatea noastră are ca obiectiv promovarea specialităților tradiționale din brânză și, mai specific, a brânzeturilor din lapte crud, a AOP-urilor și a produselor de delicatese din regiunile noastre. Fromi, cu gama sa de brânzeturi și delicatese, este prezent în cele mai bune puncte de vânzare din cele 10 țări care constituie nucleul său de piață și este recunoscut de clienții și furnizorii săi ca un partener deosebit de de încredere și performant.
Franța, Maurs
...Grupul nostru de producători de lactate a creat marca „L'éleveur Occitan” pentru a valorifica produsele sale. Comercializăm diferite produse, printre care un Cantal AOP „Fleur d’Auvergne” din lapte crud și lapte pasteurizat (tânăr și între două). Cantalul nostru între două este garantat cu un minim de 4 luni de maturare pentru a asigura un gust constant consumatorilor. Elaborăm, de asemenea...
...La Fromagerie du pays Welsche -HAXAIRE ;" La Graine au Lait " este affineur din 1929. Fabrica noastră de brânzeturi produce și affinează Munsters AOC, precum și specialități din brânză alsaciene. Este singura brânzărie care produce și affinează Munster în Alsacia. Brânzeturile noastre: Munster AOP din Lapte Pasteurizat Munster AOP Fermier din Lapte Crud Munster AOP Bio Graine au Lait® Le Welsche au Marc de Gewurztraminer Holunderkas...
MASSE La Maison du Foie Gras din 1884. Casa MASSE rămâne specialistul în foie gras crud pentru profesioniști. Aflată în întreaga Franță, prezentă în Europa și dincolo de aceasta, știe să identifice nevoile fiecăruia pentru a oferi un răspuns precis și de calitate. Puternică datorită experienței sale, ascultându-și clienții, casa MASSE a construit de asemenea o gamă de produse proaspete, soluții...
Franța, GRANGES NARBOZ
Fromageriile Marcel Petite sunt specializate în elaborarea comté-ului. Această afacere de familie s-a angajat rapid în agricultura ecologică. Obiectivul Fromageriilor Marcel Petite este de a oferi un produs autentic. Produsele noastre: 35 de Cruri de Comté Morbier (AOP) Bleu de Gex (AOP) Mont d’Or (AOP) Raclette Tome din lapte crud.
Fondată în 1960, uniunea de brânză JEUNE MONTAGNE este situată în Laguiole, în Aubrac. Uniunea de brânză este specializată în fabricarea specialităților lactate din Aubrac, din lapte crud. Situată în inima Aubrac-ului, Jeune Montagne produce Aligot de Aubrac și Tome proaspătă de Aubrac. De asemenea, este principalul producător al brânzei de Laguiole A.O.P. din lapte crud și întreg. Cooperativa de Brânză păstrează meșteșugurile tradiționale moștenite de la călugări și buronniers din Aubrac. Uniunea de brânză JEUNE MONTAGNE garantează o agricultură echitabilă și solidară.
Franța, Arraye Et Han
Exploatare mică de lapte din Valea Seille, care are aproximativ cincizeci de vaci de lapte. Din 2000, exploatarea este gestionată în sistem de agricultură ecologică și produce de curând produse lactate. Produse oferite spre vânzare: Iaurt natural și cu fructe. Brânză proaspătă. Unt. Smântână. Deserturi lactate. Pungi de lapte crud.
Din 1956, Cooperativa agricolă de lapte din Saint Bonnet de Salers produce brânză. Aceasta fabrică CANTAL cu Apel de Origine Controlată din lapte crud. De asemenea, produce un CANTAL AOP din lapte crud, realizat exclusiv din lapte de vacă de rasă Salers.
Franța, Saint Arnoult En Yvelines
Situat în Saint Arnoult în Yvelines, în departamentul Yvelines (78), Le Cellier à Fromages vă propune o selecție de brânzeturi din lapte crud A.O.P., dar și brânzeturi de fermă produse într-un mod mai confidențial. Marie Montini, brânzăriță formată de unul dintre cei mai buni meșteșugari din Franța, vă oferă de asemenea produse lactate ultra proaspete: unt, lapte crud, brânză proaspătă (fină sau...
Franța, Verdun
Cloche d’Or este o fabrică de lactate și brânzeturi din Pont de Ruan. Aceasta elaborează brânzeturi de capră din lapte proaspăt, modelate conform metodelor tradiționale. Producător de brânzeturi de capră. Denumire de origine controlată (AOC). Proaspete și maturate. Din lapte crud. Din lapte proaspăt pasteurizat.
Fabricant de brânzeturi creusoise. Fabricant de brânzeturi tradiționale din lapte de vacă. Producător de brânză din lapte termizat din Limousin. Fabricant de brânzeturi din lapte crud din Limousin. Brânzeturi creusoise din lapte de vacă termizat. Fabricant de brânzeturi din Limousin: Limouson cu maturare tradițională, Limouson pură tradiție. Fabricant de brânzeturi limousine turnate cu polonicul. Fabricant de brânză topită pentru cartofi prăjiți cu camembert.
Franța, Pont De Ruan
Cloche d’Or este o fabrică de lactate și brânzeturi din Pont de Ruan. Aceasta elaborează brânzeturi de capră din lapte proaspăt, modelate în conformitate cu metodele tradiționale. Brânzeturi de capră. Denumire de origine controlată. Proaspete și maturate. Din lapte crud. Din lapte proaspăt pasteurizat...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play