...Rețetă tradițională care oferă un gust clasic și puternic pentru un pateu de țară din carne de porc pură din Franța, de savurat pe pâine de țară proaspătă.
...Carne de porc, ficat de pasăre (pui) 33%, OUĂ, sare, piper. Carne de origine Franța.
CONSEIL DU CHEF :
Serviți rece cu pâine, castraveți murați și puțin vin bun…
Am descoperit această pateu la Soustons, în Landes, la bunica Alberte. M-am îndrăgostit imediat de el! Bunica mi-a lăsat cu amabilitate rețeta minunatelor gustări din tinerețea mea. Acum e rândul vostru să gustați din această plăcere vinovată!
...O delicatesă pentru Sărbători... Porc Cul Noir Limousin, foie gras și nuci, toate într-un singur pateu! Ideal de servit cu pâine de ghimbir prăjită, salată și un vin alb din Coteaux de la Vézère. Fără coloranți sau conservanți. 180 g...
...rillettes de rață cu foie gras, prepelițe umplute cu foie gras, flauturi de magret cu foie gras, pateuri cu castane și foie gras. - Mâncăruri gătite: paupiettes de rață cu foie gras, varză umplută cu foie gras, sauté de rață cu ciuperci, cassoulet cu confit de rață, confit de rață, confit de gâscă, ciuperci gătite. - Pateuri regionale: pateu corrézien, pateu cu prune și foie gras, terrină forestieră...
Compania MAS, situată la Rouget în Cantal, este specializată în mezeluri, produse afumate și conserve tradiționale din Masivul Central.
Afacerea oferă produse cu rețete simple și autentice. De exemplu, oferă un jambon uscat maturat timp de până la 24 de luni în uscătorul lor de la Rouget și un pateu din carne de porc, preparat manual.
Casa MAS este renumită pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Compania VALETTE este specializată în producția și vânzarea de foie gras și trufe negre din Périgord încă din 1920.
VALETTE FOIE GRAS este o afacere de familie care vinde preparate autentice și de terroir.
Gătim cu generozitate aceste produse și le oferim, de asemenea, în preparate gătite tipice din Sud-Vestul Franței, cum ar fi cassoulet. Distribuim produsele noastre în Franța și la export.
Suntem mândri să fim producători de produse agricole biologice, în special de mezeluri din porc și bere. Toți porcii noștri sunt crescuți conform acestor standarde, primind o alimentație compusă exclusiv din cereale certificate biologic provenite din propria noastră fermă. Bunăstarea lor este în centrul preocupărilor noastre, iar ei trăiesc în condiții confortabile, cu paie, beneficiind de asemene...
Domeniul de la Barbe, cunoscut și sub numele de Foie Gras Kuster, produce foie gras de rață și foie gras de gâscă.
Domeniul oferă foie gras fără aditivi sau conservanți chimici. De asemenea, comercializează specialități din foie gras, pateuri, rillettes, grattons, confituri, gâturi, specialități confiate, magreturi uscate, precum și preparate gătite, cum ar fi cassoulet-ul Périgourdin.
În calita...
Situate în inima Sudului-Vest, în Țara Albigeois, ne dedicăm întreaga activitate fabricării de produse de înaltă calitate, cum ar fi foie gras, confit și cassoulet, printre altele. De 4 generații, vă oferim produse proaspete pe tot parcursul anului, pe lângă gamele noastre de conserve și pachete gourmet. Descoperiți fără întârziere magreturile și confiturile de gâscă sau rață din Sud-Vest.
Este dragostea pentru gest și seriozitatea care a condus o mică măcelărie beaumontoise, înființată în 1888 și condusă de Antoine Micouleau, să devină La Maison Micouleau, conservari artizanale.
De atunci, transmitem rețetele noastre din tată în fiu. În inima țării noastre, Lomagne, dăm întreaga savoare cuvântului terroir.
Foie gras-urile noastre, confiturile, cassoulet-urile și alte preparate ti...
La DROSERA GOURMANDE este o companie specializată în fabricarea artizanală a specialităților alimentare regionale.
LA DROSERA GOURMANDE produce astfel numeroase alimente pe bază de rață, cum ar fi foie gras, blocuri de foie gras, mousse de foie gras, gâturi, confituri, piepturi de rață etc.
Compania oferă de asemenea tripouri, cârnați, pateuri, fritons, cassoulet, galantine, terine pentru aperitiv...
Fondată acum mai bine de 80 de ani, compania DELMOND FOIE GRAS este o afacere de familie specializată în producția de foie gras.
Compania dispune de o unitate de sacrificare și tăiere în Dordogne. Activitatea sa de comerț en gros și semi-en gros se dezvoltă în fiecare an. Astfel, compania produce și comercializează foie gras, magret, aiguillette, pulpe, manșoane, gâturi de pasăre etc.
Între know...
Toți rațele noastre sunt crescute pe peste 20000 m2 de parc. Fermă de familie care practică o creștere în autarhie, hrănire cu porumb alb, conservare autorizată. Politica noastră se bazează pe calitatea creșterii, trasabilitatea alimentară a animalului. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Oferim o gamă de produse conservate strict provenite din creșterea noastră: foie gras, pa...
J.BLANC SA este o companie artizanală specializată în foie gras, pateuri și preparate culinare. Produse de înaltă calitate, respectând tradițiile, fără coloranți sau conservanți. Certificare BIO pentru o gamă de pateuri, precum și pentru compotul de mere. Trei terine vegetariene în catalog. Realizarea de colete gastronomice pentru primării și comitete de întreprindere. Export și volume mari dispon...
SUDREAU este o companie specializată în producția și vânzarea de foie gras, piept de rață, măruntaie, rillettes de rață, confit de rață și preparate tipice din Sud-Vest, cum ar fi Coq au Vin din Cahors sau cassoulet.
Compania de familie SOULEILLES FOIE GRAS produce foie gras din generație în generație.
O creștere tradițională, o alimentație sănătoasă, o hrănire respectuoasă față de animal și un savoir-faire unic permit companiei să producă produse de înaltă calitate.
Pe lângă foie gras, compania oferă clienților săi terine, pateuri, creme de foie gras, piept de rață, cârnați, grăsimi, gâturi, fâșii de rață, ...
La Valtiere este o afacere de familie înființată acum 25 de ani, în sudul Franței. De la creșterea animalelor până la conserve, inovăm într-o gamă largă de produse pe bază de rață grasă, pui, foie gras, cu o calitate recunoscută în Occitanie. Numeroase referințe, cum ar fi merguez de rață, chorizo, pui pane, frigărui; și, în cele din urmă, un foie gras autentic și special. Pe tot parcursul anului ...
Din 1896, au trecut 121 de ani și know-how-ul Conservelor de Altădată continuă să se îmbogățească.
121 de ani în care ne exercităm meseria cu pasiune, rigurozitate și creativitate… Patrimoniul nostru culinar, bogat, rezultat din multiple rețete elaborate de bucătarii noștri de-a lungul acestor decenii, ne conferă astăzi un know-how prețios derivat din acest moștenire.
Situat în Inima Quercy-ului...
Începând din 1926, un „Milhau” a început creșterea porcilor și transformarea cărnii în zona de altitudine din inima Munților Lacaune: o nouă mezelărie din Lacaune s-a născut.
Mai târziu, în 1967, Yves Milhau continuă meseria bunicului său, instalând atelierele în inima capitalei mezelurilor din Occitanie: Lacaune, gustul pământului.
Astăzi, a patra generație continuă să păstreze tradiția, fabric...