...n°1 în vânzări în raioanele de mezeluri ale magazinelor pe care le livrăm, produsele noastre sunt specialități catalane fabricate în valea Garrotxa din Catalonia, Spania. Fuets aromatizate sau naturale, cârnați aromatizați sau naturali, chorizo dulce sau picant, nuci de jambon, 1/4, 1/2 sau jambon serrano întreg dezosat, o gamă largă de felii ambalate sub vid, piept sărat, lomo etc. ... gama noastră răsfață de 10 ani mii de turiști care vin în vacanță în regiunea noastră.
Fondată în 1956, compania OBERTI este specializată în mezeluri și produse din carne sărată. Având 60 de ani de experiență, OBERTI combină know-how-ul, rețetele de altădată și echipamentele moderne. Carnea folosită pentru producția de mezeluri și produse din carne sărată provine din regiuni de calitate. Compania produce și oferă astfel cârnați, coppa, bacon, șuncă sărată și uscată etc.
Compania MAS, situată la Rouget în Cantal, este specializată în mezeluri, produse afumate și conserve tradiționale din Masivul Central.
Afacerea oferă produse cu rețete simple și autentice. De exemplu, oferă un jambon uscat maturat timp de până la 24 de luni în uscătorul lor de la Rouget și un pateu din carne de porc, preparat manual.
Casa MAS este renumită pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
...Într-un mediu natural și autentic, familia ROUCH păstrează, din 1870, elaborarea unor produse adevărate de terroir, rustice și pline de savoare. Jambon de Pays Ariégeois, cârnați uscați de ficat, cârnați sub cenușă l'Ariégeois, foie gras, confit de rață, pateuri de mistreț, de cerb etc... Charcuteria ROUCH își elaborează produsele în laboratorul său autorizat conform normelor europene, la Ferrières în Ariège.