Făina noastră include întreaga cereală. Este bogată în proteine, fibre, minerale, vitamine. Benefică pentru sănătate. Cereală, germeni și coajă oferă ...
Micul spelta, cunoscut și sub denumirea de „engrain”, este renumit pentru conținutul său scăzut de gluten. Conține mai multe proteine vegetale decât m...
Tărâțele de grâu pentru hrana animalelor și valoarea lor nutrițională sunt foarte bune. Tărâțele de grâu au o cantitate echilibrată de proteine, grăsi...
Grâul dur este o varietate de grâu de primăvară care este de obicei măcinată în semolă și folosită pentru a face paste. De asemenea, poate fi măcinată...
Este o făină integrală obținută prin măcinarea la piatră a grâului dur Timilia sau Tumminia, o varietate de grâu cultivată în Sicilia din cele mai vec...
La Baguette Gourmet complet (51 %) are o nuanță prăjită incomparabilă, o crustă crocantă subtil înfăinată și toate avantajele cerealelor integrale. Cu...
Copt la cuptor pe piatră și cu un timp lung de odihnă, această bucată are un aspect rustic, pudrat cu făină, cu o crustă subțire și neîncisă. Are o mi...
Tarbigem lucrează cu diferite tipuri de produse, cum ar fi cereale, semințe oleaginoase, ulei de floarea-soarelui, ulei de palmier, boabe de soia, orz...
Tărâțele de grâu pentru hrana animalelor și valoarea lor nutrițională sunt foarte bune. Tărâțele de grâu au o cantitate echilibrată de proteine, grăsi...
Grâul dur este o varietate de grâu de primăvară care este de obicei măcinată în semolă și folosită pentru a face paste. De asemenea, poate fi măcinată...
Spelta este un cereal vechi care, deși își are originea în sudul Europei, a fost cultivat pe scară largă în Europa. Popularitatea sa a scăzut în secol...
Agri Cereal Mandorle obține rezultate excelente în ceea ce privește productivitatea și calitatea, în raport cu mediul pedoclimatic și cu mijloacele te...