Franța, Laissac
...usucând ușor aceste bucăți întregi de carne, sărate și piperate manual. Această carne de vită uscată din Aubrac, artizanală, va ieși din uscătoare după 3 până la 4 luni pentru a fi tăiată fin și a-și găsi locul în Popina. Proveniență: Laissac, Aveyron Greutate: 60g DLC: 90 zile...
...Produsele "tocate" afișează un anumit dinamism în sectorul cărnii, cu o segmentare în prezentare și utilizare. Având în vedere acest lucru, PLASTOBREIZ vă pune la dispoziție o tavă standard, operculabilă și tăiată, cu un design atent studiat pentru produsele tocate sau pane rotunde. Multiple aplicații: carne de vită, păsări, porc, vițel, pește, produse pane, soia...
Franța, Le Plessis Robinson
... cărnii sale. Animalul, de un negru strălucitor și fără coarne, este crescut în mod pașnic în aer liber în medie 220 de zile pe an. Creșterea sa, practicată cu măiestrie de fermierii irlandezi, conferă cărnii o calitate extremă. Grand Caractère a ales tehnologia Skin Pack transparentă pentru ambalajele sale. Aceasta se conturează pe carne și vă permite să vedeți produsul direct pe raft pentru a face alegerea în funcție de preferințele dumneavoastră: striuri de grăsime, culoare, formă, ... .
Franța, Bidart
...Produs de mare: Tartare de Doradă Sălbatică congelată - 300G - Pescuit artizanal - Tartarul de doradă roz sălbatică congelat provine dintr-un pescuit tradițional la undiță, respectând rezervele halieutice și perioadele de reproducere. O carne iodată și fermă, filetată, tăiată manual cu cuțitul și ambalată sub vid în pachet de 300G. Congelarea sa garantează siguranța sanitară a acestui tip de pește crud. Toate pachetele noastre sunt transportate la temperaturi controlate, calitatea este o valoare cu care Casa Caudalie nu face compromisuri!
Franța, La Garde
...Propunem carne de porc congelată de calitate superioară, de grad A. Origine Brazilia. Fabrica certificată ISO + CE. Achiziție sigură. Producător direct, fără intermediari. În catalogul nostru puteți găsi întreaga gamă de părți de porc congelate: Grăsime de spate, Oase de gât, Grăsime de spate tăiată, Grăsime tăiată, Urechi, Picioare din față și din spate, Cap, Inimă, Intestine, Carne de obraz...
Franța, Guérande
...Persii și egiptenii considerau, acum 2.000 de ani, că ceapa verde este o plantă sacră. Planta cu bulbi, apropiată de ceapă și usturoi, este folosită frecvent în bucătărie, tăiată mărunt în salate sau sosuri precum béarnaise sau unt alb. Întreagă, gătită la aburi sau confiată, va fi minunată pentru a acompania pește, carne sau foie gras. Companionul ideal pentru toate rețetele dumneavoastră pe bază de vin sau pur și simplu pentru a intensifica aromele preparatelor. Ideal pentru sosuri roșii, gătirea cărnii, cartofi la aburi, preparate pe bază de roșii, supe tradiționale. SKU:SGE250...
Franța, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... caracterizează prin intensitatea fructată, cu o aromă dominantă de fructe, banană, măr, kiwi și roșie verde, și prin aromele sale vegetale, anghinare și iarbă proaspăt tăiată. Utilizare ca acompaniament pentru pește, carne (în special vânat), carpaccio și legume proaspete. Personal, aș adăuga un strop de ulei pe o felie de pâine prăjită frecată cu usturoi și roșie, sau pe un brânză de capră proaspătă, cu piper proaspăt măcinat - Moulin recompensat de 52 de ori în ultimii 2 ani Cea mai bună ulei din Spania 2016 în fructat matur _ ulei tradițional Cea mai bună...
Franța, Compiègne
... patiserie, creveți, midii, nuci, alune, etc., paste, snacks-uri, pește congelat, carne congelată. Alimente pentru animale: granule, produse deshidratate. Non-alimentar: șuruburi, piulițe,… Împachetătoare verticală, umplând și formând pungi, special concepută pentru ambalarea produselor vrac în pungi din role de film. Datorită designului său compact și profilat, mașina este perfectă pentru produsele fragile. Datorită construcției sale din materiale inoxidabile și compozite, mașina este perfect adaptată industriei...
Franța, Les Pavillons-Sous-Bois
Franța, Rochonvillers
... carnea noastră de vită în magazinele mari și medii (GMS), către colectivități (liceu, colegiu, bucătărie centrală) și în sectorul horeca. Fiecare bucată este tăiată cu grijă, ambalată sub vid și etichetată pentru o trasabilitate totală. De asemenea, avem posibilitatea de a vă livra în carcasă. Punem un accent deosebit pe asigurarea unei trasabilități riguroase a cărnii noastre, precum și pe o...
Franța, Flagey Les Auxonne
...Ferma O'Liomousine este o fermă de creștere a bovinelor care funcționează în agricultură ecologică din 2005, situată în apropiere de Auxonne, în Côte d'Or (21). Ferma O'Limousine oferă vânzare directă de pachete de carne de vită ecologică, provenită direct din producția noastră, de la producător la consumator. Pachetele de carne de vită sunt certificate 100% ecologice, iar carnea este tăiată în...
... practice congelate și delicatese destinate profesioniștilor. Casa MASSE este înainte de toate această pasiune pentru produsele de calitate, precum somonul afumat, caviarul, carnea (porcelet, cotlet de porcelet fără os, pulpa de porcelet fără os, umărul de porcelet cu os, gambă din spate de porcelet cu os, dar și organe precum rinichi de vițel și timbale de vițel cu mere, vită / miel. și o ofertă de carne tăiată și denumiri mai detaliate pe regiuni, păsări și vânat, mezeluri, ciuperci și ravioli, crustacee, produse din mare și melci, uleiuri și oțeturi și delicatese.
Franța, Montauban
Compania noastră artizanală, situată în MONTAUBAN, în județul 82, oferă carne de vită, miel, vițel și porc provenite din Occitanie. Selectăm și achiziționăm noi înșine animalele în viață de la furnizorii noștri crescători. Livrarea se poate face în carcasă sau tăiată la vid. Nu facem vânzări către persoane fizice. VIANDES OCCITANES este formată dintr-o echipă de profesioniști care sunt la dispoziția dumneavoastră.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play