Italia, Guardiagrele
Fondată în 2011 în Abruzzo, Italia, Promix Srl este un punct de referință în sectorul semilavoratelor pentru panificație, patiserie și pizzerie, combinând tradiția artizanală și inovația tehnologică pentru a oferi produse de calitate superioară. Semilavoratele noastre sunt dezvoltate cu un abordare etică, utilizând ingrediente naturale și sustenabile, garantând o etichetă curată care răspunde ceri...
Italia, Forlì
...Farro este un cereal care aparține familiei gramineelor, sărăcă în grăsimi și bogat în proteine, ideal pentru cei care urmează diete hipocalorice sau doresc doza potrivită de energie înainte de activitatea sportivă. Boabele de farro perlato sunt produse în Italia din culturi biologice. Farro perlato se deosebește de cel brut prin absența peliculei exterioare și printr-o modalitate de gătire mai...
Italia, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana este o companie dinamică care activează în sectorul agroalimentar toscan, printre care produsele cu marca Agriqualità din Amiata și zona Val di Paglia sunt rezultatul unei linii de producție care s-a creat din 2005 și a fost înființată cu autorizarea de certificare din partea Regiunii Toscana. În special, produsele certificate au fost destinate comercializării directe în punctele ...
Italia, Altamura
... între un minim de 40 și un maxim de 55 de grade Celsius, protejând astfel valorile nutriționale și rezistența în timpul fierberii. Produse pasta proaspătă și uscată, organică și convențională, din Farro dicoccum, din grâu dur Senatore Cappelli, integral, aromatizată cu produse deshidratate și naturale. Produsele noastre sunt prezente pe piața italiană, de la sectorul en-gros la cel de retail, și pe piața externă, predominant în Spania, Portugalia, Germania, Anglia, Canada, Brazilia, Australia și SUA.
Italia, Notaresco
Azienda Agricolă „La Cascina del farro” a fost înființată în 1995 în Guardia Vomano (TE) din ideea doctorului Giacomo Di Giovannantonio și a soției sale, Maria Grazia Iachini. Motivați de dorința de a consuma produse din pământul lor, care să fie sănătoase și autentice, au decis să înceapă cultivarea speltului. Această experiență, plină de noi cunoștințe și pasiuni redescoperite, a fost o ocazie...
Italia, Foligno
... rând, a lintei, care la aceste altitudini găsește un habitat privilegiat, și ulterior a năutului, cicerchiilor, roveja, farro, fasolei, orzului. Aceste culturi au particularitatea de a crește bine și în soluri sărace, iar fiind foarte rezistente la frig, oferă o recoltă bună acolo unde alte culturi eșuează. Prin urmare, este vorba despre produse care istoric nu necesită tratamente chimice moderne. Activitatea s-a extins apoi la căutarea trufelor negre, albe și bianchetto pe altiplanele Colfiorito și în zonele învecinate, cu rezultate excelente care au permis producerea de sosuri de trufe de calitate.
Italia, scanno
ACTIVITATEA NOASTRĂ ARE O TRADIȚIE ÎNDEDEPARTATĂ - DIN 1970 ÎN NUMELE DOMNULUI GINO DI MASSO - CARE A FONDAT ÎN 1985 O SOCIETATE ÎN NUMELE COLECTIVULUI ÎMPREUNĂ CU DOAMNA MARIA, SOȚIA SA, ȘI CEI TREI COPII AI LOR: GIULIO, RESPONSABIL DE SECTORUL VÂNZĂRI, ANGELO ȘI ALESSANDRO ÎN PRODUCȚIE. PRODUSELE NOASTRE SUNT: PÂINEA URSULUI, PANETTO, BISCUITII, PASTICCINI RUPTI, SCANNESE, CERASELLA, FROLLINE, BISCUITII DIN FARRO - DULCIURI TRADIȚIONALE ITALIANE - PANETTONI, COLOMBE, FOCACCIA DE NONNA ANGELA, MOSTACCIUOLI, AMARETTI DIN SCANNO, FERRATELLE.
Polonia, Tarnów
Italia, Capaccio
Italia, Marcianise
Spania, Sabadell
Italia, Firenzuola
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play