Franța, Brouzet Lès Alès
Din 1992, Distillerie Bel Air întruchipează excelența artizanală, combinând tradiția cu inovația pentru a oferi companiilor din domeniul săpunului și cosmeticelor soluții de înaltă calitate. Oferta noastră de vrac și marcă albă vă permite să accesați o gamă largă de uleiuri esențiale biologice, provenite din culturile noastre din Occitanie și din alte terroir-uri franceze, garantând o puritate și ...
... dintre cântecele lor puterea miraculoasă a coajei de Catuaba și au dat copacului numele „Guter Baum” cu secole în urmă. Astăzi, Catuaba este printre cele mai populare tipuri de ceai din Brazilia. Colorantul roșu din coaja de Catuaba este, de asemenea, o componentă esențială a multor băuturi răcoritoare din Brazilia. Pachet: 1000g...
Polonia, Brzozów
...Curcuma. Coloranți puternici pentru ustensile (în special lemn și plastic), care sunt achiziționate și amestecate cu o coajă gătită. În industria alimentară, curcuma este folosită pentru a colora untul, maioneza, pastele și brânza. Pui, supe cu smântână și omlete. Se potrivește cu preparate din leguminoase (fasole, năut, linte, soia). Un ingredient de bază în toate preparatele de curry și alte...
Italia, piano di sorrento (na)
..."L'Arancia Valencia" este una dintre cele mai apreciate varietăți de portocale datorită gustului său dulce și suculent. Originară din Spania, această portocală este perfectă pentru stoarcere datorită randamentului său ridicat de suc. Coaja sa este de un portocaliu strălucitor, ușor de curățat, făcând-o ideală și pentru consumul proaspăt. Portocalele "Valencia" sunt bogate în vitamina C, esențială...
Germania, Bonn
... ovală, cu o consistență cremoasă și un gust ușor de nucă. Cele mai importante soiuri: - Hass: Formă ovală, coajă de culoare verde închis până la negru, cu aspect de negi. Pulpa este deosebit de cremoasă, de culoare galben-verzuie. - Bacon: Coajă netedă, subțire, de culoare verde deschis, aromă blândă și proaspătă, mai puțin cremoasă. - Fuerte: Coajă verde închis, în formă de pară, pulpă mai fermă...
Grecia, Athina
Într-adevăr, dacă apa este esențială, deoarece stinge setea și are zero calorii, fructele și legumele conțin de asemenea nutrienți, fibre vegetale și antioxidanți utili pentru bunăstarea corpului. Regula generală este să preferați fructele și legumele de sezon și să le consumați crude pentru o hidratare și mai bună. Iată cele patru alimente care ajută corpul să mențină o hidratare corespunzătoare...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play