Italia, Misano Adriatico
...Descoperiți gustul unic al CORDISCO Caciocavallo afumat. Formă întreagă de 2 kg pentru a satisface orice palat. Produs artizanal de înaltă calitate, afumat cu grijă, pentru un gust intens și îmbietor. Perfect pentru orice ocazie, ideal pentru a însoți preparate sau pentru a fi savurat singur. Disponibil acum!
Italia, Martina Franca
...Caciocavallo Affumicato este un brânză cu un gust bogat, dens și plăcut, mai rustic în comparație cu caciocavallo tradițional. Formele acestui delicios caciocavallo sunt preparate printr-o adevărată afumare rapidă și ușoară cu paie de grâu moale, riguros la rece. Gustul este îmbogățit de aromele și parfumurile de fum, conferind acestei brânze un aromă fin condimentată și inconfundabilă.
...Caciocavallo este un brânză din lapte crud de bivol din Cilento, cu o pastă filată sferică, având un diametru de 9-12 cm și o înălțime de 12-20 cm. Această formă este rezultatul procesării manuale a cheagului. Coaja este foarte subțire, netedă și de culoare albă. Pasta este semidură, elastică și de culoare fildeș. Tipuri și Formate Alb și Afumat. Greutate: aproximativ 1 kg, ambalat sub vid Cod: CACIOFERR DURATA DE CONSERVARE: 60 ZILE...
...În locul Isca dell'Abate din Perito, în provincia Salerno, se află Fattoria dell'Alento, o fabrică de brânzeturi care operează la nivel național și internațional. Produția este variată și complet bazată pe produse locale, fiind comercializate bocconcini de bivoliță, ciliegine de bivoliță, mozzarella, trecce de mozzarella, brânzeturi de bivoliță, caciocavallo, ricotta de bivoliță, scamorza, caciocavallo afumat, mozzarella de bivoliță campana și lapte. Distribuția produselor lactate, de producție proprie, oferă clienților garanția de a achiziționa produse autentice de origine controlată.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play