Bulgaria, Rose Valley, Bulgaria
...Acest miracol al frumuseții este extrem de delicat și bogat în vitamine, antioxidanți, uleiuri gliceridice și elemente utile speciale, cum ar fi acizii grași polinesaturați (acid palmitic, oleic, linoleic și acid gamma-linolenic), vitamina B15, E și A, carotenoizi, tocoferoli și fosfolipide, potasiu, calciu, fosfor și fier. Îndepărtează liniile adânci și ridurile, hidratează și protejează pielea...
Bulgaria, Sofia
...frunzele de urzică uscate nu doar că ajută la absorbția nutrienților, dar sunt și bogate în minerale (cum ar fi potasiu, calciu și magneziu), precum și în vitamine (în special C, dar și complexul de vitamine B și vitamina E). Utilizări: Utilizarea tipică a frunzelor de urzică uscate este în prepararea ceaiului. Pe lângă aceasta, frunzele de urzică pot fi folosite pentru a găti o supă sau un fel...
... vitamine B, fosfor, calciu, fier, potasiu și mangan, care îmbunătățește nivelurile de hemoglobină și promovează funcția cerebrală. Frunzele de mentă au un conținut scăzut de calorii și conțin cantități minime de proteine și grăsimi, așa că poți adăuga cu ușurință frunze de mentă în dieta ta pentru pierderea în greutate. Menta conține un compus cunoscut sub numele de carvona, care îi conferă un gust ușor, dulce și răcoritor. Carvona se găsește și în semințele de chimen și fenicul. Pe de altă parte, menta este plină de mentol și menton, care îi oferă un gust ascuțit și picant.
Bulgaria, Sofia
...Fructe de măceșe bio dintr-o plantație bulgară certificată organic. Măceșele sunt de calitate superioară, fiind testate pentru conținutul natural de numeroase vitamine și minerale, cum ar fi: Vitamina C, Vitamina A, Vitamina E, Magneziu, Calciu și altele. Fructele sunt perfecte pentru producția de diverse produse derivate: gem de măceșe, pulbere de măceșe, ceai de măceșe, suc de măceșe, vin de măceșe.
Bulgaria, Plovdiv
...Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la absorbția și utilizarea calciului și fosforului, ajută la funcționarea corectă a mușchilor, menținerea oaselor și dinților sănătoși, precum și la menținerea nivelurilor adecvate de calciu în sânge și participă la procesul de diviziune celulară.
...Cireșele sunt un omagiu adus timpurilor antice. Aceste fructe delicioase au fost de mult timp asociate cu o serie de proprietăți vindecătoare. Cireșele sunt bogate în provitamina A, vitaminele din grupul B, vitamina C și P, fier, potasiu, sodiu, magneziu, calciu și fosfor. Ele activează procesele metabolice, îmbunătățesc apetitul și funcția creierului și au un efect general de întărire asupra organismului. Categorie: Bare crude...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play