... starter pentru mezeluri, panificație, ... THT furnizează atât culturi pure la vrac, cât și produse finite sub formă galenică, de exemplu, atât în volume foarte mici, cât și în volume foarte mari. THT realizează, de asemenea, produse derivate, provenite din fermentații speciale, cum ar fi soia fermentată, extract de papaya fermentat și alte extracte de plante fermentate.
...ISFI importă condimente brute direct din țara de origine. Piperul este măcinat în propriile sale ateliere. ISFI elaborează amestecuri de condimente, iar produsele sunt ambalate în borcane, sticle și pungi destinate industriei alimentare, horeca, comerțului cu amănuntul și sectorului de măcelărie. Toate aceste operațiuni sunt supuse normelor HACCP. Produsele sunt etichetate cu marca "ISFI" și cu mărcile diferitelor distribuitori. Gama de produse "ISFI" include o varietate largă de condimente tradiționale și exotice.
Comerțul cu alimente fiind o chestiune de încredere, SINRC este partenerul dumneavoastră de încredere pentru produse alimentare și de procesare a alimentelor.
Ne specializăm în următoarele produse:
- Materii prime agricole
- Cereale: cacao, cafea, cereale, susan, ...
- Fructe și legume proaspete
- Legume rădăcinoase: cartofi dulci, cartofi, manioc, etc.
- Condimenteși arome
În plus, domeniul...
Activ în sectorul biotehnologiilor (industria fermentației), Artechno produce în principal:
- drojdii (ex.: Saccharomyces sp.)
- mucegaiuri (ex.: Aspergillus sp.)
- bacterii (ex.: Bacillus sp.)
- extracte microbiene și vegetale (în special enzime, metaboliti). Aceste ingrediente biologice sunt non-modificate genetic și sunt destinate, printre altele, sectorului „produselor de sănătate” (suplimente alimentare).
...Arome și produse aromatice: arome naturale și identice cu natura, arome naturale potrivite pentru produse certificate "bio", arome de mască, arome certificate kosher, extracte naturale.
Sistemul Enzimatic Anti-Infecție (Sea-i®) este un auxiliar tehnologic natural care inhibă bacteriile gram-pozitive și gram-negative, precum și drojdiile și mucegaiurile. Datorită acțiunii sale inhibitoare, Sea-i® permite creșterea duratei de viață și menține calitatea organoleptică constantă a produselor lactate, peștilor proaspeți, sucurilor de fructe, ouălor lichide etc.
...Unitatea dezvoltă activități de R&D privind proprietățile funcționale ale ingredientelor și aditivilor alimentari în domeniul grăsimilor (în special studiul cristalizării), precum și în domeniul proteinelor și polisacharidelor. Aceste activități se află la interfața studiilor fundamentale (relațiile dintre structură și funcție) și aplicațiilor în diferite produse alimentare.
...Dezvoltarea Conceptului Columbus pentru orice alimentație umană, de origine animală sau vegetală. Datorită compoziției lor echilibrate, produsele Columbus contribuie la o alimentație sănătoasă prin reintroducerea "grăsimilor bune" și a colesterolului sănătos în produse alimentare de tip vânat. Acestea asigură o prevenire mai bună a bolilor cardiovasculare și a altor boli degenerative.