Italia, Cellatica
...produse de patiserie, dulciuri, înghețată și topping-uri, dar și pentru diferite tipuri de snacks-uri și bunuri de consum ambalate. Producția de aromatizatoare pentru industria de cofetărie: • Aromatizatoare emulsionate pentru patiserie • Aromatizatoare pastă pentru cofetărie • Aromatizatoare lichide pentru produse de patiserie • Aromatizatoare pentru siropuri de copt • Aromatizatoare pentru dulciuri...
...Portofoliul nostru de materii prime de la furnizori de top nu lasă loc de dorințe nici în cazul amestecurilor pentru coacere: Ne face plăcere să dezvoltăm soluții complete personalizate pentru dumneavoastră. Inovațiile comune pot influența pozitiv, printre altele, volumul produselor de patiserie, gustul și prospețimea – și toate acestea cu materii prime naturale, prietenoase cu etichetarea.
...Notele noastre variate de cocos cu parfum tropical vor adăuga o nuanță delicioasă tuturor tipurilor de aplicații. Datorită notelor lor lactate, cremoase sau prăjite, aceste arome vor întări și îmbogăți caracterul exotic al produselor dumneavoastră.
Spania, La Llagosta-Barcelona
...•Dosificator pentru elaborarea de brioșe, muffins și alte produse alimentare cu aluat de două culori. •Mașină fabricată pentru dozarea a două aluaturi diferite într-o singură capsulă sau matriță. •Rezervorul este împărțit în două părți pentru a plasa fiecare amestec în una dintre ele. •Ieșirea de dozare dispune de duze decentrate pentru a putea ajusta punctul de depunere a aluatului. •Este posibil să modificați parametrii de dozare pentru fiecare produs în mod independent prin intermediul ecranului tactil. •Producție aproximativă de 170-230 tăvi/oră.
Ucraina, Odesa
...Culoare gel naturală Yerocolors Culori de gel profesionale Greutate netă: 70 de grame Parteneriate cu: Brutării; Producători de cofetărie; Cofetari privați; Retaileri; Școli de cofetărie; Magazine online și offline. Culoare/savoare: Roșu...
...Aromele noastre alimentare sunt comercializate sub diferite forme: lichide, pulberi, emulsii. Ambalajele sunt disponibile sub formă de sticlă de 30 ml, canistre de 250 și 500 ml sau la vrac, la cerere. Acestea pot fi utilizate pentru a realiza sau a fi adăugate la diverse categorii de alimente: patiserie, macarons, ganache, creme de desert, spume, dulciuri, gemuri, cocktailuri sau sosuri, dar și în ciocolaterie, înghețată, băuturi-sirope, preparate gătite, produse lactate, biscuiți.
Slovacia, Košice
... sau mușcătură oferă un amestec armonios de arome care vă va lăsa să vă simțiți revigorat și pregătit să înfruntați ziua. Pilot breakfast pear apple banana vanilla nu este doar o delicatesă pentru papilele gustative, ci și o alegere nutritivă pentru sănătatea dumneavoastră. Plin de vitamine, fibre și antioxidanți, această opțiune de mic dejun susține sistemul imunitar și promovează sănătatea...
... apreciat în diverse tradiții culinare. Profilul său aromatic îl face o alegere populară pentru crearea de lichioruri precum "Ouzo", "Anisette" și "Pernod", și este frecvent încorporat în produse de patiserie precum biscotti italienești. Condimentul se potrivește de asemenea bine cu fructele citrice, pâinile negre și chutney-urile, adăugând o notă plăcută acestor preparate.
Franța, Merville
... poate fi împărțit în 3 categorii: - caramel blond, cu un gust de miere și bomboane, cu foarte puțină caramelizare - caramel tradițional, gustul standard de caramel care vine ușor în minte, adesea folosit în toppinguri și sosuri - caramel plin, gust foarte pronunțat, folosit în amestecuri în produse de patiserie sau lactate pentru a obține un gust bun de caramel. APLICAȚII PRINCIPALE: - Deserturi lactate - Deserturi vegetale - Înghețată - Biscuiți - Torturi - Sosuri - Topping - Confectii...
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... frigider. Înainte de a servi eggnogul, este important să agiți bine siringa de smântână pentru a menține lichidele bine amestecate. Scurge două cartușe de smântână în siringa de smântână pentru a putea fi servită cu presiunea și aerisirea corectă. Asociat cu o ceașcă bună de cafea și un biscuit regional, acesta este gustarea perfectă de după-amiază. Dacă vrei să faci procesul unor dintre aceste rețete...
...Pentru industria produselor de patiserie, oferim clasicele în cea mai bună calitate: u.a.: Lămâie Vanilie În plus, oferim o gamă bogată de arome de fructe. Compozițiile pentru cele mai diverse aplicații, cum ar fi stollen și pâinea cu ierburi, completează gama de produse pentru aromele de patiserie. De asemenea, livrăm și în ambalaje mici. Cu plăcere vă trimitem mostre la cerere.
Germania, Dissen
...Testați condimentele noastre rezistente la coacere, special dezvoltate pentru pâine și produse de patiserie. Înainte de coacere, bucățile de aluat crude sunt presărate cu condimentele. Acestea sunt rezistente la coacere până la 200°C. Beneficii pe scurt: - Fără numere E declarabile - Fără coloranți sau conservanți adăugați - Fără glutamat monosodic - Fără extract de drojdie - Fără grăsimi hidrogenate - Numai arome naturale - Efect de crocant...
Germania, Stadtoldendorf
Aroma este specialitatea noastră. Dezvoltăm soluții „personalizate” pentru produsele dumneavoastră. Programul nostru standard acoperă cele mai importante arome și este completat constant. O adaptare la legislația actuală este o normalitate pentru noi. Specialitatea noastră: Suntem un partener competent pentru industria mică și medie; în concepție ne-am orientat să putem produce și cantități mi...
Elveția, Hendschiken
... de depozitare: min. -18°C, o dată decongelat, nu se recongelează. Informații pentru alergici: Conține gluten, lapte, ouă, soia. Produs din carne pentru consum gătit. Fabricat în Elveția cu carne elvețiană.
Franța, Avançon
...Bomboanele „boulles miellines” sunt o delicatesă irezistibilă care va încânta atât pe cei mici, cât și pe cei mari. Cu un gust dulce și o textură fondantă, aceste bomboane sunt perfecte pentru o pauză gourmet sau pentru a îmbogăți momentele de convivialitate. Fiecare bilă este atent confectionată pentru a garanta o explozie de arome în gură, îmbinând gustul mierii cu o dulceață reconfortantă. Fie...
Turcia, Beylikdüzü
... produselor de patiserie atingerea finală pe care o merită. Și cu un randament maxim, o durată de valabilitate extinsă, stabilitate la congelare-dezghețare, aspect translucid și un gust delicios, glazurile strălucesc. Cu diverse viscosități, arome și finisaje, produsul nostru de înaltă calitate și glazurile cu randament ridicat sunt cheia pentru tartă delicată cu fructe, patiserie irezistibilă și oglindă elegantă. Aromele PMF Cold Glazes sunt stabile pentru procesul de congelare-dezghețare, precum și ușor de întins și aplicat pe toate tipurile de produse de patiserie.
Germania, Nürnberg
... pâine, chifle și bageluri, precum și în produse de patiserie precum fursecuri și prăjituri. Semințele de susan sunt, de asemenea, un ingredient cheie în tahini, o pastă utilizată în bucătăria din Orientul Mijlociu. Pe lângă utilizările lor culinare, semințele de susan sunt cunoscute pentru valoarea lor nutrițională, fiind bogate în grăsimi sănătoase, proteine, fibre, vitamine și minerale.
Germania, Saarbrücken
... prețurile noastre de introducere și extindeți oferta dumneavoastră de produse cu Aromiosaar Waffle-Mischung. Contactați-ne pentru a plasa comanda și pentru a îmbogăți afacerea dumneavoastră cu waffles delicioase!
Bulgaria, Plovdiv
...Ciocolată premium Ferrero Rocher. Gama completă de produse Ferrero disponibilă pentru comandă. BBD proaspăt. Livrare la nivel mondial. Comandă-ți astăzi Ferrero Rocher și bucură-te de combinația luxoasă de texturi și arome care l-a făcut un favorit mondial!
Italia, Martina Franca
...Frisele Integrale sunt o variantă a tradiționalelor frise pugliese, realizate din făină integrală pentru un gust mai rustic și autentic. Aceste frise sunt coapte în cuptor cu lemne, ceea ce le conferă o textură crocantă și un gust unic. Sunt ideale pentru a fi savurate cu ulei de măsline extravirgin și roșii proaspete, sau ca bază pentru supe de pește. Frisele Integrale sunt un produs artizanal, preparat cu ingrediente de înaltă calitate pentru a garanta un gust autentic și irezistibil.
Franța, Le Sen
...Neroli aduce o prospețime de neuitat și întărește efectul natural într-o compoziție. Este deosebit de potrivit în acordurile citrice sau florale. Arome Neroli din Maroc întărește nota fructată în produsele de patiserie, în dulciuri, în băuturile carbogazoase. Este deosebit de potrivit pentru aromele dulci. Cosmetică În cosmetică, se regăsesc extrasele de Neroli în produse precum creme și balsamuri. Acestea se regăsesc, de asemenea, în produse utilizate pentru pielea uscată, pielea iritată, pielea sensibilă, pielea matură, pielea deteriorată și vergeturi.
Țările de Jos, Nijkerk
... pentru produse etice și prietenoase cu mediul. Proteina noastră din orez se remarcă, de asemenea, prin versatilitatea sa. Indiferent dacă o încorporați în shake-uri proteice, rețete pe bază de plante sau produse de patiserie fără gluten, gustul său neutru și textura fină o fac o alegere ideală. Alt nume: Proteină pură din orez Spec./ Puritate: 80%; 85% (alte specificații pot fi personalizate) Număr...
Italia, Turin
...Ekoterra oferă produse organice din alune de pădure pentru industria alimentară, colaborând cu parteneri de producție care au propriile proiecte ce asigură trasabilitatea, având o abordare care prioritizează responsabilitățile de mediu și sociale în detrimentul obiectivelor financiare. Selecția noastră de tipuri de alune de pădure și dimensiuni ale miezului permite creații în cofetărie, patiserie...
...gustul crocant al biscuiților, aromele speciale ale cracker-ilor și naturaletea varietăților noastre de gem răspund fiecărui palat. Calitatea noastră a devenit o referință pentru clienții noștri care caută același gust în fiecare limbă. Colaborând cu o gamă largă de clienți din Africa și Europa, împărtășim lumea noastră de arome cu mai mulți oameni. În timp ce lanțul nostru de aprovizionare asigură...
Polonia, Brzozów
... complicată. Este a doua cea mai scumpă condiment din lume, după șofatul. Vanilia din Laski este mult mai aromatică decât uleiul, extractul sau vanilia pudră. <strong> Utilizarea </strong> vaniliei este un condiment dulce și extrem de aromatic, cu arome parfumate. Este ideală pentru a condimenta prăjituri și alte produse de patiserie, fiind de asemenea folosită pentru producția de ciocolată sau înghețată. Vanilia se combină și cu preparate sărate. În special ca ingredient în sosurile de pește și carne. Se potrivește bine cu scorțișoară și cuișoare.
Germania, Lüdenscheid
...Utilizare: Deserturi, produse de patiserie, băuturi alcoolice; împotriva durerilor de burtă, balonării, tusei Acum puteți folosi "Anis măcinat" ca material publicitar sau cadou. (Pentru întrebări, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la: info@gojundgoj.de) De asemenea, vă oferim produsele noastre ca Private-Label, în ambalaje mari și pentru revânzători.
... arome, bignè, babà în sirop de rom, torturi prefeliate și întregi, semifreddo și patiserie mignon de cea mai înaltă calitate. Granite de înaltă calitate în pozzetti tip Bar și porții individuale. Pentru produse personalizate, contactați echipa noastră comercială la +39 3477240044.
Bulgaria, Plovdiv
...Satisfă-ți pofta de dulce cu Kinder Bueno Milk Chocolate, o delicatesă delicată care combină ciocolata fină cu un umplutură crocantă și nucioasă. Fiecare bară de 43g oferă un echilibru perfect de arome și texturi, făcând-o preferată printre iubitorii de ciocolată. Ideală pentru gustări sau pentru a fi împărtășită, Kinder Bueno Milk Chocolate este o adăugare încântătoare la orice selecție de dulciuri. Contactează-ne pentru mai multe detalii și prețuri actuale și oferă clienților tăi o degustare a acestei delicatese îndrăgite.
Franța, Tassin-La-Demi-Lune
...La pistache concasată din Iran, o pistache de culoare verde intens provenind din pistachieri iranieni. Această pistache nu conține conservanți sau aditivi. Puteți folosi acest fruct uscat în patiserie pentru a aduce gust, crocant și mai multe arome deserturilor dumneavoastră. De asemenea, le puteți adăuga în muesli sau granola pentru textura lor crocantă! Pistachile trebuie să fie de culoare galbenă, îndreptându-se spre verde închis: cu cât sunt mai verzi, cu atât aroma lor este mai intensă! Aceste pistachile din Iran sunt, așadar, perfecte pentru realizările dumneavoastră culinare!
Franța, Talant
...unt, ulei de floarea-soarelui, pudră de lapte, malț de orz. Această crêpe dentelle este ideală pentru a realiza baze pentru deserturi crocante și crocante (amestecată cu praline, gianduja, ciocolată de învelire, pastă de fistic, pastă de alune, printre altele). Întindeți cu un sucitor între două foi de hârtie guitare sau pe un covor de silicon, tăiați cu ajutorul unor forme din inox sau cu cuțite. Ambalare: 300g Sfaturi de la bucătari: Pentru a impermeabiliza crêpe dentelle pailleté, încorporați 5% unt de cacao topit. Referință: D200523 În stoc: 11 Produse Dimensiuni: 300 Gr...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play