Spania, Guijuelo-Salamanca
...Acest jambon transportă rapid pe palat gustul său intens și aromele plăcute. Bogăția sa organoleptică este rezultatul geneticii 100% iberice, a maturării sale prelungite de peste 36 de luni și a hranei naturale pe bază de bellote. Jamón de Bellota 100% Ibérico se obține din porci de rasă 100% iberică. Aceștia se hrănesc exclusiv cu iarbă și bellote, în totală libertate în Dehesas de Salamanca și...
...Prosciutto de porc negru, cu o culoare roșie intensă și un gust puternic, amintește de aroma pădurii și are o dulceață profundă care provine din tipul de creștere și din hrana la pășune. De asemenea, procesarea, complet artizanală, se desfășoară cu respect pentru tradițiile noastre emiliene.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play