Polonia, Poniec
Bine ați venit la MIXT SP. Z O.O. Wholesale. De la înființarea sa în 2011, MIXT SP. Z O.O. a devenit un nume de referință ca angrosist și importator de top în Polonia, specializându-se în o gamă largă de produse la preț redus. Suntem o companie bine stabilită, cunoscută pentru dedicarea noastră față de calitate și serviciul clienți excepțional, străduindu-ne să oferim cea mai bună satisfacție a cl...
Franța, Bordeaux
... conform tradiției bordelese, cu o fermentație alcoolică naturală, controlul temperaturilor, o macerare lungă (18 zile) și 2 remontări pe zi pe toată durata fermentației. Aceste demersuri permit extragerea maximă a calității fructelor: culoare, arome și structură. Îmbătrânirea vinului se face apoi în butoaie de stejar, dintre care o treime este din lemn nou, timp de 12 luni. Degustare La vedere...
Franța, Caudiès De Fenouillèdes
... multă armonie, iar vinificarea se realizează în cuve inox. Îmbătrânirea durează 6 luni în oale de gresie de 500l pentru a întări mineralitatea vinului.","Sol":"Strugurii provin din solurile câmpiei aluviale și din colinele șistice de la Caudiès.","Appellation":"IGP Côtes Catalanes","Commentaires de dégustation":"Rosé sec, dar foarte fructat. Fiecare soi aduce componenta sa aromatică: Syrah aduce notele de vișină, Chardonnay-ul grapefruitul roz, iar Muscat-ul de Alexandria notele de trandafir.","Cépage":"70% Syrah, 15% Chardonnay, 15% Muscat d’Alexandrie.","Millésime disponible":"2019 și 2021"}...
Spania, La Seca-Valladolid
...Vin provenit din struguri de soiul tempranillo (roșu fin). Îmbătrânirea s-a realizat în butoaie de stejar francez și stejar american. Perioada de ședere în butoi a fost de 18 luni pentru a obține integrarea strugurelui cu aportul de lemn. De culoare roșie picota, intens la nas. Complex și elegant, se remarcă prin aromele sale curate, prăjite, vanilate și note condimentate cu un fundal balsamic. Expediții în Peninsula. Livrare gratuită pentru comenzi de peste 60€.
Franța, Auxerre
...Bucată fină și delicată. Taninurile îmbină eleganța, prospețimea și catifelarea. Accord met-vin carne roșie, păsări mici de vânătoare, brânzeturi maturate Vinificare Îmbătrânirea vinului se face în butoaie (dintre care 50% în butoaie noi) pe o durată de 16 până la 18 luni, în funcție de an. Ochi: roșu purpuriu intens Nas: fructat cu arome de fructe negre (coacăze, mure) Sfaturile oenologului: a...
... se face în cutii mici de 12 kg, iar strugurii sunt trimisi imediat la cramă pentru procesare, acest lucru evitând apariția fermentațiilor nedorite în timpul transportului și influențând în special consistența ciorchinilor și a boabelor la sosirea în cramă. În cramele noastre putem găsi cele mai moderne echipamente, cum ar fi cele de la Defranceschi, iar pentru îmbătrânirea vinului folosim atât butoaie din stejar francez de la Saury, de o calitate impecabilă, cât și cele de la compania italiană Garbellotto, care s-a dovedit a fi excelentă pe piață.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play